ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Genel Müdür Coşkun’dan ıslah çalışmalarına inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Atatürk Mahallesi’ndeki taşkın sorununu ortadan kaldırmak amacıyla yürütülen dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Eklenme:23.07.2017 / 13:20          Güncelleme:23.07.2017 / 13:20
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki derelerin taşkınlara sebebiyet vermemesi ve kontrol altına alınması amacıyla ıslah çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’ndeki ikinci etap ıslah imalatına da başladı. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Genel Müdür Coşkun, Atatürk Mahalle Muhtarı Aydoğan Yolcu ile de görüşerek istek ve önerilerini dinledi.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Genel Müdürlüğümüz bünyesinde yürüttüğümüz bu çalışmamızla, Atatürk Mahallesi sakinlerimizin özellikle kış aylarındaki yağışlı havalarda yaşadıkları su taşkını sorununa son vereceğiz. Mahallemizde ilk etapta 400 metre betonarme U kesit ıslah çalışması yaptık. Bu çalışmamızın devamında ise 114 metrelik ek ıslah imalatına geçtik. İhtiyaç duyulan bölgelere ise kutu menfezler yerleştirerek su akışını sağlıklı hale getirdik. Tüm bu çalışmaları yaparken vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın güvenliği için 530 metrelik panel çit korkuluk imalatı gerçekleştiriyoruz. Daha sağlıklı ve güvenli bir mahalle inşa etmek için özveriyle çalışıyoruz. Mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir