ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "suikast" iddiası

Alman Welt gazetesi, G20 zirvesi öncesi Türk güvenlik güçlerinin Erdoğan'a bir suikast ihtimaline karşılık Almanya'ya uyarıda bulunduğunu iddia etti.

Eklenme:20.07.2017 / 15:40          Güncelleme:20.07.2017 / 15:40

Alman Welt gazetesinde yer alan haberde, Türkiye’deki güvenlik güçlerinin Hamburg’da gerçekleşen G20 zirvesi öncesinde, Almanya’yı, zirveye katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı bir suikast ihtimali olabileceği konusunda uyardığı iddia edildi. 

Welt gazetesinin eline ulaşan bilgilere göre, Türkiye tarafından Alman Federal Kriminal Dairesi'ne (BKA) Hamburg'da 7-8 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen zirve öncesinde Erdoğan'a karşı suikast girişimi ihtimali konusunda uyarı notası verildi. 

ALMAN POLİSİ GİBİ GİYİNMİŞ ESKİ BİR TÜRK POLİSİ

Notada suikast girişimini Alman polisi gibi giyinmiş kişilerin gerçekleştirebileceği ve eski bir Türk polisinin potansiyel saldırgan olabileceği bilgisinin yer aldığı öne sürüldü.

Welt'in sorusunu yanıtlayan BKA'dan bir kaynak da, notayı aldıklarını belirterek, saldırı ihtimali görmediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber7

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir