ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Parti teşkilatlarda yenilenmeye gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "metal yorgunluğu" gösteren AK Parti teşkilatlarının tüm kademelerinin mutlaka yenilenmesi gerektiğini belirtti.

Eklenme:20.06.2017 / 12:17          Güncelleme:20.06.2017 / 12:17

AK Parti Kadın Kolları ile Gençlik Kollarınca Ankara Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen "Vefa İftarı"na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il ve ilçe kongrelerinin başlayacağına işaret ederek, teşkilatların tüm kademelerinin, yeni dönemin gerektirdiği birikime, dinamizme ve üretkenliğe sahip kadrolarla tahkim edilmesi gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "metal yorgunluğu" gösteren teşkilatların mutlaka yenilenmesi gerektiğine işaret ederek, “AK Parti teşkilatlarında görev almak, hizmet yarışında kulvara girmek demektir. Böyle bir yarışta geri kalmanın bedelini o kişiler değil, milletimiz ve ülkemiz öder. Hiçbirimizin böyle bir hakkı yoktur. Bu bakımdan 2019 seçimleri için çok güçlü bir hazırlık yapmamız şarttır. Her seçimde bize zorluk çıkaranlar, bu süreçte de boş durmayacaklardır. Bölgemizde son dönemde meydana gelen hadiselerin, ülkemizle ve hareketimizle ilgisini görememek, cahillik değilse en hafif tabirle saflıktır." dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir