ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Kılıçdaroğlu nereye yürüyor?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü eleştiren Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, cezaevinde son bulacak olan yürüyüş için Kılıçdaroğlu'nun 'kendi ayağı'yla gittiğini yazdı. İşte o yazı...

Eklenme:19.06.2017 / 19:11          Güncelleme:19.06.2017 / 19:19

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası başlattığı Adelet yürüyüşüne devam ediyor. 

Ankara'dan başlattığı yürüyüşüne Enis Berberoğlu'nun tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi'nde son verecek Kılıçdaroğlu'na dikkat çeken bir tepki Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan geldi. 

ÇAKMA GANDİ...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü bugünkü köşesinde değerlendiren Dilipak, yazısında "Çakma Gandi’nin çakma gezisi sanırım siyasi mizah için iyi bir malzeme olacak" derkenKılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü eleştirdiği yazısını tutuklanma iması olarak yorumlanan bir sonla bitiriyor. Dilipak yazısında şunları söylüyor: 

"Bir son dakika notu: İddia gerçekse, MİT TIR’ları görüntülerini Ekrem Dumanlı Kılıçdaroğlu’na, Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu’na, o da Can Dündar’a vermiş! Kılıçdaroğlu’nun telaşı da, Erdoğan’ın yürüyüşle ilgili açıklamasında yargı uyarısının sebebi de şimdi daha iyi anlaşılıyor. Kılıçdaroğlu’nun “cezaevine doğru büyük yürüyüş”ü sürüyor. Kendi ayağı ile tıpış tıpış gidiyor. Durmak yok yola devam. Teşekkürler bayım. Selâm ve dua ile."

Abdurrahman Dilipak’ın yazısının devamı için tıklayın

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir