ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik’ten Ramazan şerbeti

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının ilk teravih namazını Hatuniye camisinde kıldı. Başkan Çelik, teravih namazından sonra vatandaşlara ramazan şerbeti ikram etmeyi de ihmal etmedi.

Eklenme:27.05.2017 / 16:45          Güncelleme:27.05.2017 / 16:53

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesinde bulunan Hatuniye camisinde Ramazan ayının ilk teravih namazını kıldı. Teravih namazının ardından vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Çelik, vatandaşlara Ramazan şerbet ikram etti.

Tüm İslam âlemi olarak Ramazanın büyük bir sevinç ve heyecanla karşılandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  “11 ayın sultanı Ramazanı sevinç ve heyecanla karşılıyoruz. Sevinçliyiz, heyecanlıyız çünkü Ramazan Allah katından bize sayısız nimetlerle gelen kutlu bir misafirdir. Ramazan bize rahmet, mağfiret, bereket, kardeşlik bağlarını yeniden inşa etmeyi getirir. Ramazan çoraklaşan gönüllerimizi rahmete kavuşturmaya, sahip olduğumuz nimetleri ve hayatımıza anlam katan, bizi değerli kılan başka insanları, biyolojik ve ruhi varlığımızı fark ettirmeye, bizi değiştirmeye gelir. Ramazan bize tüm azalarımızla tuttuğumuz oruçla kendimiz olmayı, emrolunduğu gibi dosdoğru olmayı, kul olmayı, anne, baba, evlat, eş, kardeş, komşu ve dost ve olmayı, paylaşma ve yardımlaşmayı hatırlatır. Ramazan bize içinde sayısız nimetlerle bedenimizi, ruhumuzu, nefsimizi, kişiliğimizi yeniden inşa etmeyi ve kendimizi değiştirip dönüştürmemiz için Kur’an-ı, orucu, iftarı, sahuru, zekâtı, fitreyi, teravihi, kadir gecesini ve bayramı getirir. Bu manasıyla Ramazan değişim ve dönüşüm, tam bir kurtuluş ve yeniden doğuş ayıdır” dedi.

“İyi ki geldin, hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan!”

Şehzadeler Belediyesi olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’ da da hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelik “Ramazanın feyz ve bereketinden tüm hemşerilerimizin eksiksiz istifadesine yardımcı olmak amacıyla Şehzadeler Belediyesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu Ramazanda da yardımlarınızı ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırmaya, büyük ailemiz Şehzadeleri Cumhuriyet meydanında ve mahallelerimizdeki iftar sofralarında ikramınızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu nedenle tüm hayırsever kardeşlerimi “Şehzadeler Belediyesinin İyilik Hareketine katılmaya davet ediyorum. Rahmet ayı ramazanda iyilik yapıp iyilik bulmaları için “Şehzadeler Belediyesi bünyesindeki İYİBANK’a yardımlarını, fitre ve zekâtlarını ulaştırmalarını diliyorum. Bu vesileyle mübarek Ramazan ayının aziz milletimize, gönül coğrafyamıza, acılar içinde kıvranan İslam Âlemine ve kıymetli hemşerilerime adalet, merhamet, sevgi ve kardeşlik getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. .

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir