ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Özdağ’dan olağanüstü kongre değerlendirmesi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 21 Mayıs’ta yapılacak AK Parti Olağanüstü Kongreyi değerlendirdi.

Eklenme:28.04.2017 / 15:48          Güncelleme:28.04.2017 / 16:11

21 Mayıs’ta yapılacak AK Parti Olağanüstü Kongreyi Manisa’da Son Nokta’ya değerlendiren AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ; “21 Mayıs'ta Türkiye yeni döneme bu sisteme alışıyor.  Bunun uygulamalarını hemen yapıyoruz. Bu zamanı iyi değerlendirmemiz lazım.  Gerek şark toplumları gerekse Türkiye 95 yıldır çok büyük şeyler yaptı. Ama büyük de kayıtları var Türkiye'nin.  Bu kayıpları gidermemiz gerekiyor. Bunun için bir an önce olağanüstü kongrenin yapılması gerekiyordu.  Önce Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim sonuçlarını açıklaması gerekiyordu dün kesin sonuçları açıkladı. Bu sonuçlar hayırlı uğurlu olsun Türkiye'ye.  Sayın Cumhurbaşkanımızın yurtdışı seyahati var.  Bugün itibariyle partiye üye olabilir. Yurtdışı dönüşünde de olağanüstü kongremiz var. MKYK ve MYK değişecek hemen ardından da Bakanlar Kurulunda bir değişiklik olacak. Zaten bunu yani 21 Mayıs'ta olağanüstü kongremizin olacağını söylemiştim. Yeni bir taze kana, yeni yüzlere yeni insanlara ihtiyaç var. Allah nasip ederse 21 Mayıs akşamı yeni MKYK belli olacak.  22 yada 23 Mayıs’ta ise MYK belli olacak daha sonra Bakanlar Kurulu belli olmuş olacak.”dedi.

“ERDOĞAN MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİN TEMİNATIDIR”

Özdağ değerlendirmesine şöyle devam etti; “Türkiye'deki konjonktüre göre bunu uzun yıldır siyaset içerisinde olan, hem Türkiye'yi bilen hem milletini tanıyan hem Devletini tanıyan hem de dünyayı tanıyan karizmatik bir lider olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan taşları yerine koyacaktır. Türkiye'de milli birlik ve beraberliğin teminatı olacak. Türkiye'de demokrasi dışı uygulamalara hukuk dışı uygulamalara fırsat vermeyecek ama aynı zamanda da demokrasi içerisinde kalan herkesle kucaklaşacak. Teröristlere, Türkiye düşmanlarına, demokrasi düşmanlarına Yavuz gibi yani cesur ve celalli bir şekilde davranacak. Türkiye dostlarına ve Türkiye'deki her bir vatandaşa karşı ise Yunus gibi Mevlana gibi Hacı Bektaş, Hacı Bayram gibi hoşgörülü olacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edecek.  Bu lider tarihe not düşecek. Türkiye'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olmanın yanısıra ilk defada Başkan olmuş olacak.  Yani hem parti lideri hem Cumhurbaşkanı. Bunu da Allah'ın izniyle 21 Mayıs'ta gerçekleştireceğiz. Türkiye için Türk dünyası için, Afrika için, İslam âlemi için, Balkanlar için hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Yeni Bakanlar Kurulu, yeni teşkilatlar,  yeni bürokrasi ile Türkiye'de daha büyük kalkınma hamilelerine daha büyük demokratikleşme hamlelerini sağlayacağız. Türkiye bir an önce zenginleşecek, özgürleşecek bunun sağlayacağız. Türkiye biran önce zenginleşecek, özgürleşecek bunu sağlayacağız. Diğer yandan da dış politikada dengeli bir şekilde yürüyeceğiz.”

“FİTNE ÇIKARMAK İSTEYENLERE MÜSAADE ETMEYECEĞİM”

Geçen 15 yıl içerisinde partimize hizmet eden herkese teşekkür ederek, herkesle kucaklaşarak herkesle omuz omuza vererek, kimseyi ötekileştirmeden kimseyi dışlama dan eleştirileri içeride yaparak özeleştiri yaparak yolumuza devam edeceğiz. Eleştirilerinizi dışarıda fitne çıkartarak değil içerde kurulları ve kurumlara söyleyerek kurullarda konuşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Öyle sanal âlemde partiye zarar verecek şekilde, Türkiye'ye zarar verecek şekilde hiç kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.  AK Parti'ye ve Türkiye'ye hizmet eden kim varsa bugün bizimle olsun veya olmasın onların hepsi ve teşekkür borçluyuz.  Hepsine vefalı olmalıyız. Zire vefa imandan gelir bu konuları konuşacaksa Sayın Recep Tayyip Erdoğan konuşur, söyleyecekse o söyler. Geri kalan herkes çalışmakla mükelleftir.  Hiç kimse dedikoduyla fitne ile uğraşmasın.  İnsanlar çalışır bir süre sonra yorulur bırakır. İnsanlar çalışır bizimle anlaşamaz bırakır.  Anlaşamadı diyerek kötü değildir. Bıraktı diye kötü değildir.  Bize düşen o dönemde yaptıklarına teşekkür etmektir. Hiç kimse sanal âlemde klavye kahramanlığına soyunmasın.  Herkes sosyal kültürel projeler ile ortaya çıksın. Siyasi ve ekonomik projeleriyle çıksın.  Taş üstüne taş koysun.  Birileri klavye kahramanlığı yaparak oradan kazanç elde etmeye kalkmasın. Herkes çalışsın, üretsin, gayret sarf etsin.  Bildiği bir şey varsa bunu Parti'nin kurullarıyla paylaşsın.  Bildiği bir şey varsa bunu savcılarla paylaşsın. Bildiği bir şey varsa bunu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin idarecileri ile paylaşsın. Fitne kötüdür.  Hiç kimse fitne çıkarmasın.  Fitne çıkarmak isteyenlere de asla müsaade etmeyeceğim.  Biz herkesi kucaklamak mecburiyetindeyiz.  Önyargılar iyi değildir. Bugün herkes birbirini kucaklamak durumundadır. Bugün solcunun sağcıya, sağcının solcuya, Kürt’ün Türk’e, Türk’ün Kürt’e de ihtiyacı var. Aynı şekilde alevinin sünniye, sünninin aleviye ihtiyacı var. CHP’linin MHP’liye ve AK Partiliye, MHP’linin AK Partili ve CHP’liye, AK Partilinin de MHP’li ve CHP’liye ihtiyacı var. Her türlü kirli oyunlar içinde olanlar ülkemizi kuşatmaya çalışırken, elmanın sapı armudun çöpü demeye kimsenin hakkı yoktur. Bunlara da dikkat etmek mecburiyetindeyiz. Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı. Bizim savaşları kesecek kelimelere, sözlere ve cümlelere ihtiyacımız var. 21 Mayıs’ta yapacağımız olağanüstü kongremiz daha şimdiden hayırlı olsun inşallah. Bu kongre gönüllerin fethine,  Türkiye’nin kalkınma fethine, Türkiye’nin özgürlük fethine yeni bir meşale,  yeni bir kıvılcım olsun inşallah. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir