ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

İstanbul’un yolunu bilmeyen adama İSKİ’den su faturası

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Adın Atbaş’a İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 183 liralık su faturası gönderildi.

Eklenme:21.03.2017 / 15:32          Güncelleme:21.03.2017 / 15:54

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı 2’inci Anafartalar Mahallesi’nde yaşayan ve yaklaşık 3 ay önce eşini kaybeden 80 yaşındaki Adın Atbaş, akrabaları tarafından kendisine verilen evinde yaşamını sürdürüyor. Hiçbir geliri olmayan Atbaş, İSKİ Genel Müdürlüğü Avrupa 1’inci Bölge Abone İşleri Dairesi Başkanlığınca evine gönderilen borç ihtarnamesi şokuyla sarsıldı. 6 Mart 2017’de gelen ve son ödeme tarihi 5 Nisan 2017 olan 183.93 liralık faturayı ödeme durumu olmadığını söyleyen Atbaş, hayatı boyunca İstanbul’a hiç gitmediğini ve İstanbul’da kendisine ait bir evi olmadığını belirtti. Atbaş, "Ben eve geldim. Bu faturayı buldum. Baktım 183 lira bana ceza var. Suyu açma kapatma, temizlik işleri, çöp parası var. Ben İstanbul’un yolunu bilmem. 80 yaşına kadar İstanbul’a gitmedim. Eğer orada evim varsa bana teslim etsinler tapusunu. Benim evim yok barkım yok. Bu parayı hangi bankaya ne diye ödeyeceğim? Ben buradaki yetkilere sordum, ’Bizle bunun ilgisi yok’ dediler. Ben olmayan şeyi neden ödeyeyim?" dedi.
Hiçbir geliri olmadığı için avukat tutacak parası da olmadığını sözlerine ekleyen Atbaş, komşularının yardımıyla yaşamını sürdürdüğünü belirterek, "Avukata verecek param yok. Kendi yiyecek maaşım yok. Emekli değilim ben. Genelde o bu bakıyor bana. Komşular bir tas çorba getirir o kadar" diye konuştu.
Atbaş, İSKİ’den gelen su faturasıyla ilgili olarak yetkililerden yardım istedi.
 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir