ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Erkekler sustu, kızlar coştu

Kayseri’de oynanan amatör futbol müsabakasında tribünde yer alan ve sadece kızlardan oluşan yaklaşık 20 kişilik taraftar topluluğu, yaptıkları tezahüratlar ile erkeklere taş çıkarttı. Tribündeki erkekler susarken, maç boyunca kızların yaptığı tezahüratları dinlemekle yetindiler.

Eklenme:21.02.2017 / 13:45          Güncelleme:21.02.2017 / 13:45
Kayseri U-15 Futbol Ligi Play-Off Grubu’nun son haftasında Kayseri Atletikspor ile Kayseri Şekerspor takımları karşı karşıya geldi. Bu müsabakada maçtan çok tribünler dikkat çekti. Kayseri Atletikspor’u destekleyen yaklaşık 20 kişilik ve tamamı kızlardan oluşan taraftar grubu, maç boyunca bir dakika bile susmadan takımlarına destek oldular. Bu durum tribünlerdeki erkek hakimiyetinin de bitmesi açısından oldukça önemli bir hal aldı. Küfür etmeden maç boyunca takımlarına destek olan kızlar, birçok önemli taraftar grubuna da örnek olacak cinstendi. Tribündeki kızların maç hakkında yorumlarda bulunması ve oyunculara yapacaklarını tribünden söylemesi ise gözlerden kaçmadı.
Karşılaşma 0-0 biterken Kayseri Atletikspor Türkiye U-15 Şampiyonası’na katılma hakkını kaybetti. Buna rağmen kızlar oyuncularını tribünlere çağırarak alkışlayıp moral verdi. Hem maç sırasında hem de maç sonrasında centilmenlikleri ile erkek taraftarlara adeta ders veren kızlar, karşılaşmaya büyük renk kattı.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir