ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yolundan gidiyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Peker Mahalle Muhtarı Saffet Taşkıncan'ı muhtarlık binasında ziyaret etti.

Eklenme:19.02.2017 / 18:22          Güncelleme:19.02.2017 / 18:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunu yol, davasını dava, sevdasını da sevda bilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gazeteci Rıdvan Körpe'nin vefat eden kayın babası Mehmet Uyar'ın Yarhasanlar camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardında Peker Mahalle Muhtarı Saffet Taşkıncan'ı muhtarlık binasında ziyaret etti.  Başkan Çelik’e ziyaret sırasında, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi İbrahim Onaylı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kurt, AK Parti Manisa eski İl Başkan Vekili Çetin Güngör, ve AK Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Yıldırım’da eşlik etti.  

"BAŞKANIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Peker Mahalle Muhtarı Saffet Taşkıncan, “Biz muhtarlara verdiği önemden dolayı Cumhurbaşkanlığı külliyesinde her ay muhtarlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’te biz muhtarlara verdiği öneme binaen bizi biryandan ziyaret ediyor bir yandan da makamında kabul ederek bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Her ne zaman mahallemiz adına bir talepte bulunsak asla bizi geri çevirmiyor. Başkanımızdan son derece memnunuz. Ziyaretleri ile bizleri hem sevindiren hem de onurlandıran Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”diye konuştu.   

"MUHTARLARIMIZ DEMOKRASİMİZİN KILCAL DAMARLARIDIR”

 Muhtarların mahallede yaşayan halk adına tüm kurum ve kuruluşlarla diyalog kurduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu;

"Muhtarlarımız yerelde halkımızın temsilcileridir. Bizlerin de ortaklarıdır. Belediye hizmetleri hayata geçirilirken sürekli olarak muhtarlarımız ile fikir alışverişi içerisindeyiz. Yapacağımız hizmetlerimizde bizlere de ışık oluyorlar. Mahallelerin taleplerini, ihtiyaçlarını bizlere ileten bir aracı konumundalar. Aynı şekilde diğer hizmet üreten kamu kurum ve kuruluşlarıyla da mahalle halkı adına diyalog kuran bir misyonları var. Şehzadeler Belediyesi olarak biz muhtarlarımızı son derece önemsiyoruz. Muhtarlarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek için çalışmalar yaptık. Teknolojiden en iyi şekilde istifade edebilsinler diye bütün muhtarlıklarımıza bilgisayar ve yazıcı desteğin de bulunduk. Aynen burada olduğu gibi muhtarlık binası olmayan mahallelerimizde yeni binalar yapıyoruz. Şehzadeler şehrine yakışır Osmanlı ve Selçuklu mimarisini andıran güzel muhtarlık binaları yaparak hem şehrimizin estetiğine bir katkıda bulunuyor hem de muhtarlarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Her zaman için mahalle halkımızın seçmiş olduğu Demokrasimizin kılcal damarları olan muhtarlarımız ile birlikteyiz.”

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir