ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

MAGİAD Başkanı Geriter’den Manisa'da Son Nokta’ya ziyaret

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, Manisa’da Son Nokta Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Nazmi Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Eklenme:21.01.2017 / 17:25          Güncelleme:21.01.2017 / 17:58

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, Manisa’da Son Nokta Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Nazmi Aydın’ı çalışma ofisinde ziyaret etti.

BAŞBAKAN YILDIRIM'I ZİYARET ETTİLER

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette MAGİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Geriter, “Türkiye Gençişadamları Konfederasyonu çatısı altında, 8 federasyon ve 72 dernek ile Türkiye’de söz sahibi sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktayız. Biz Manisa olarak Ege bölgesinde Ege Gençişadamları Federasyonuna bağlıyız. Manisa Gençişdamları Derneği olarak bayrağı Ömer Özkara arkadaşımızdan devraldıktan sonra konfederasyon olarak 400 üyemizle beraber ilk resmi ziyaretimizi Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım beye gerçekleştirdik. Kısa sürede olsa başbakanımızla görüşme imkânımız oldu. Bu ziyaretimizde kendilerine Manisa’ya dair düşüncülerimizi ilettik. Manisa’ya teşrif ettiklerinde bizimle (MAGİAD) bir program yapmak istediklerini ifade ettiler. Doğrusu bundan da son derece memnun olduk.”dedi

DÜNYA DEVLERİ MANİSA’DA YİNE BULUŞACAK

MAGİAD olarak Manisa’da işadamları nezdinde derneklerle zaman zaman bir araya geldiklerini belirten Başkan Geriter, “İşadamları nezdinde ki derneklerimizle ayda bir yada iki kez ortak toplantılar yaparak, insanların birbirleriyle tanışmalarını, kaynaşmalarını, düşüncelerini birbirleriyle paylaşmalarını, bilgi alışverişinde bulunmalarını arzu ediyoruz.  Bu tür toplantılarımıza başladık. Toplantıların Manisa’mız için verimli ve olumlu geçtiği düşüncesindeyim.  Manisa Genç işadamları Öğrenci Temsilciliğimiz var. Burada yaklaşık bizimle birlikte hareket eden 50-60 genç arkadaşımız var. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ‘Dünya devleri Manisa’da buluşuyor’ diye bir etkinliğimiz var. Bu yıl da 10-11 Mayıs tarihlerinde bu etkinliği gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize katılmasını arzu ettiğimiz isimleri tespit ettik ancak şuan için kesinleşen bir durum söz konusu değil. Buradaki amacımız, Türkiye’de dünyaya mal olmuş başarılı işadamlarımızın Üniversiteli gençlerimize konferans vererek, onların başarıyı nasıl yakaladıkları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak.”diye konuştu.

BAŞKAN GERİTER’E TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa’da Son Nokta Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Nazmi Aydın ise, MAGİAD Başkanlığına seçilmesinden dolayı Başkan Geriter’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarındaki başarılarının devamını diledi. 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir