ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Dövizini bozdurana traş bedava

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,’’ Yastığının altında dövizi olanlar, gelsin parasını altına ve Türk lirasına dönüştürsün” çağrısı üzerine vatandaşlar bankalara ve döviz bürolarına akın ederken esnaflar da bu çağrıya karşı destek kampanyaları başlattı. İşte o ilginç kampanyalardan biri Manisa’dan…

Eklenme:05.12.2016 / 14:26          Güncelleme:05.12.2016 / 14:29

Manisa’ın Şehzadeler İlçesinde bulunan bir erkek kuaförü dolarını bozdurup makbuzunu getirenlere bedava traş kampanyası başlattı. Kuaför salonunu işletmeciliği yapan esnaf Süleyman Özcan “Reisi Cumhurumuzun yaptığı bir açıklama vardı ekonomiye destek için. Biz de esnaflar olarak tamamen reisin yanında yer alacağız ve 300 dolarını bozup makbuzuyla birlikte getiren herkese saç traşını bedava yapacağım. 15 Temmuz’da yapamadıkları darbeyi bu kez ekonomik darbe ile yapmaya çalışıyorlar. Nasıl ki 15 Temmuz’daki başarılı olmadılar, bunda da başarılı olamayacaklar. Cennet vatan ülkemize karşı oynanan bu kirli oyunları bozmak ve ekonomimizin güçlenmesi için bütün halkımızı ve esnaflarımızı reisimize destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir