ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Ameliyatsız yüz gerdirme ile sarkıklara son

Endolift basit bir yüz germe operasyonu kesme işlemi yapılmadan germe işlemi yapıldığını belirten Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, bu yöntemle sarkıkların da ortadan kalktığını söyledi.

Eklenme:05.12.2016 / 10:27          Güncelleme:05.12.2016 / 10:27
Dermaklinik Estetik Ve Güzellik Merkezinden Medikal Estetik Hekimi Dr.Arzu Atalan, "Yüzlerinin gergin ve güzel görünmesini isteyenlerin sürekli çare aradığı bu günlerde bir yöntem daha karşımızda. Endolift basit bir yüz germe operasyonu kesme işlemi yapılmadan Derideki minik deliklerden girilerek doku istenen oranda çekiliyor ve sonuç mükemmel" dedi.
Zaman ilerledikçe yüzün yer çekiminin etkisi ile sarkmaya başladığını kaydeden Atalan, "Kemikler eriyerek yüzün dolgun dokusu ve sertliği yerini boş yaşlanmış bir görünüme bırakıyor. Kaybedilen dokunun geri gelmesi yani doldurulması artık o kadar da zor değil" ifadelerini kullandı.
Yaş kaç olursa olsun sarkma ciltte çok fazla yok ise herhangi bir işlemin uygulanmadığını ifade eden Dr. Atalan, "Çünkü belli bir süre beklenir ve sarkmalar iyice belirginleşince tekrar gelinip kontrol edilmesi istenir. Ya da herhangi bir kesme işlemi olmadan yağ ve dolgu enjeksiyonu uygulanır. Ama edolift en doğru yöntemdir. Yüzdeki her türlü sarkma bu yöntemle toparlanır" şeklinde konuştu.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir