ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Öğrenci velilerinden öğretmenlere sürpriz ziyaret

8. Sınıf Öğrenci velileri, TEOG sınavları ve 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla; Sarıgöl Şehit Esin Akay Ortaokulu’na sürpriz ziyarette bulundular. Ziyareti Okulda; öğrenci, idari personel, öğretmen ve öğrenci velileri hep beraber pasta keserek kutladılar.

Eklenme:30.11.2016 / 16:24          Güncelleme:30.11.2016 / 16:28

Haber: Koray Başeğmez/Sarıgöl

Öğrenci velilerinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Okul Müdürü Adem Çelik; Öğrenci velilerinin bu duyarlı ve anlam dolu ziyaretleri bizi çok mutlu etti. Çocuklarımız bizlerin en kıymetli varlıklarıdır. Onların ruh ve beden sağlığı içinde başarılı bir eğitim görmeleri hepimizin ortak hedefidir. Bizler Öğrenci velileri, idari personel, öğretmen ve öğrencilerle bir aile gibiyiz. Hep birlikle öğrencilerimizin başarılı ve iyi bir eğitim alarak meslek sahibi olmaları adına bize verilmiş bu kutsal görevi yapıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize okulda görev yapan tüm personelimize, Çocuklarımızın daha iyi yetişmelerini, vatana, millete ve ailelerine daha yararlı evlat olmalarını sağladıkları için şükranlarımı arz ederken saygı değer velilerimize çocuklarının geleceği için Okullarımıza sağladıkları destek ve yardımlar için teşekkür eder başarı ve mutluluk diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir