ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Şehzadelerden "Dövizi bozduruyoruz, kirli oyunu bozuyoruz" kampanyası

Dövizdeki yükselişin dış güçlerin bir kirli oyunu olduğunu belirten AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği başarısız darbe girişiminden sonra şimdide aynı kirli odaklar tarafından döviz üzerinden ekonomiye darbe yapmak istiyorlar. İlçe Teşkilatı olarak biz de 'dövizi bozduruyoruz, kirli oyunu bozuyoruz' sloganı ile kampanya başlattık."dedi.

Eklenme:29.11.2016 / 12:09          Güncelleme:29.11.2016 / 12:53

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından “Dövizi bozduruyoruz, kirli oyunu bozuyoruz” kampanyası başlatıldı. Manisa Kuyumcular Çarşısında buluşan partililer ve vatandaşlar Altınmar Döviz Bürosu’nda ellerindeki dolar ve Euro’ları bozdurdu. Başlattıkları kampanyayla ilgili döviz bürosu önünde basın açıklaması yapan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, “Fetullahçı Terör Örgütünün  (FETÖ) 15 Temmuz gecesi başlattığı, ancak başarılı olmadığı darbe girişiminin asıl amacı, ülkemizde iç savaş çıkartarak, bölmek, parçalamak, harici ve dâhili düşmanlara peşkeş çekmekti. 
Biz, 15 Temmuz’da Şehzadeler İlçesi olarak dim dik ayakta durduk. Kanımızla canımızla koruduğumuz devletimizi dün olduğu gibi bugünde aynı ruh aynı heyecan, aynı vatan, millet ve bayrak sevgisiyle korumaya hazırız. Savaşlar sadece silahla değil ekonomi ile de oluyor. Ekonomik yönden de hiçbir zaman ülkemizi yalnız bırakmayız.”dedi.  

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

15 Temmuz darbe girişimin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti, Başbakan Binali Yıldırım’ın dirayeti ve aziz milletin feraseti ile geri püskürtüldüğünü ifade eden Başkan Tonguç açıklamasına şöyle devam etti;  
“Bunda başarılı olamayan Türkiye düşmanları şimdi de güya akılları sıra döviz üzerinden Türkiye ekonomisine darbe vurmaya çalışıyorlar. Neden biliyor musunuz? Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye 70 sente muhtaç olan bir Türkiye değil.  Türkiye birilerinin karşısında el divan pençe duran bir Türkiye değil, Türkiye koalisyonlarla yönetilen bir Türkiye değil, Türkiye istikrar ve güvenin tesis edildiği bir Türkiye’dir. Türkiye gündem belirleyen bir Türkiye’dir. Türkiye mazlumların sesi bir Türkiye’dir. Onların ne dediği değil bizim ne dediğimiz önemli.” 

STK VE VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

Başlattıkları kampanyaya tüm STK ve vatandaşların da destek vermesini isteyen Başkan Tonguç, “Bugün burada “Dövizi bozduruyoruz, kirli oyununu bozuyoruz” kampanyasını başlattık. 
Dış güçlerin bu kirli oyununa karşı çok uyanık olmalıyız. Şunu unutmayalım ki dövizi her zaman buluruz. Lakin vatanımızı asla bulamayız. Bu aynı zamanda bizim vatan borcumuzdur. 
Tüm Sivil Toplum Örgütleri ve tüm siyasi partiler ve Manisalı hemşerilerimizin 15 Temmuz’da sergiledikleri dik duruşun aynısını da bu konuda sergilemelerini bekliyor, başlattığımız bu kampanyaya katılmalarını davet ediyoruz.”diye konuştu. 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir