ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Akhisar Belediyespor’da Bursaspor hazırlıkları bugün başlayacak

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, evinde konuk ettiği Kasımpaşa maçından alınan 3 puanın sevincini yaşarken, sakatlıklar ise can sıkıyor.

Eklenme:28.11.2016 / 11:33          Güncelleme:28.11.2016 / 11:33
Bursaspor maçında sakatlanan kaleci Fatih Öztürk ile N’Guemo’nun ardından Kasımpaşa maçında sakatlanan kaleci Milan Lukac ve Miguel Lopes’in de durumları bugün çekilecek MR sonrası belli olacağı bildirildi. Yine Kasımpaşa maçında sahayı sedye ile terk eden Hugo Rodallega’nın ise sakatlık durumunun bulunmadığı yorgunluktan dolayı sedye ile saha dışına çıktığı bildirildi.
Ziraat Türkiye Kupası G grubu 1. hafta müsabakasında Çarşamba günü saat 16.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Bursaspor’u konuk edecek yeşil-siyahlılar, 1 günlük iznin ardından bugün saat 15.30’da Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde çalışmalara başlayacak.
Kasımpaşa galibiyetinin takıma iyi bir moral verdiğinin altını çizen Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, kupa maçına moralli çıkacaklarını ,yine takımın elinden gelenin en iyisini sahaya koyacağını ve ardından Gaziantep deplasmanın da önemli bir karşılaşma olduğunu kaydetti.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir