ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

’Köklerden Geleceğe’ konferansına büyük ilgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), yurtlarda barınan öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde de sosyal ve kültürel etkinliklere devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Manisa KYK Müdürlüğü tarafından Gökhan Yücel’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Köklerden Geleceğe’ isimli düzenlenen konferansa öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Eklenme:27.10.2016 / 16:08          Güncelleme:27.10.2016 / 16:08
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, KYK Manisa İl Müdürü Kemal Koçkaya ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.
Eğitimler sürecek
Köklerden Geleceğe konulu konferansta açılış konuşmasını yapan Kredi ve Yurtlar Kurumu Manisa İl Müdürü Kemal Koçkaya, “Kurum yurtlarımızda barınan öğrencilerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini sağlamak, aralarında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmemek, her türlü kötü alışkanlık ve davranışlardan korumak için akademik yıl boyu eğitim faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz. Bu eğitim öğretim yılı içerisinde ilimizde bazı eğitim programları gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında; Kasım ayında ‘Benim Tarihim’, Aralık ayında ‘Zoru Başaranlar’ ve ‘Şairler Gençlerle Buluşuyor’, Nisan ayında ‘Bilgiden Bilince’, Mayıs ayında ‘Madde Bağımlılığı’ konferanslarını gerçekleştireceğiz. Ayrıca haftalık olarak gerçekleştirdiğimiz atölye çalışmalarımızda ‘Din ve Değerler’, ‘Edebiyat ve Sosyoloji Atölyeleri’, ‘Görsel ve Sanatsal Kursları’, ‘Yabancı Dil Kursları’ ve sportif faaliyetler gibi eğitimlerimiz olacak. Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere şehitlerimize vefa gibi sosyal sorumluluk projelerimizi yıl içerisinde gerçekleştireceğiz.” dedi.
Koçkaya’nın açılış konuşmasının ardından ‘Köklerden Geleceğe’ Konferansında Gökhan Yücel, Manisa Celal Bayar Üniversitesinde okuyan ve Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda barınan üniversite öğrencileriyle buluştu.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir