ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Sarıgöllüler İzmir'de buluştu

İzmir Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmir Bayraklı Havuz Restorantta kahvaltı yemeği düzenledi. İzmir’deki Sarıgöllü vatandaşlar ile Sarıgöl’deki yaşayan vatandaşların bir araya geldi organizasyona 400 kişi katıldı.

Eklenme:16.10.2016 / 21:21          Güncelleme:16.10.2016 / 21:55

Derneğin düzenlemiş olduğu dayanışma ve kaynaşma kahvaltısına; İzmir Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Oğuz Ertop, Başkan Yardımcısı Avukat Cengiz Bilgin, Genel Sekreter Zehra Ongun, Dernek Muhasibi Mali Müşavir Halil Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Ziraat Mühendisi Bekir Akkan, Yönetim Kurulu Üyesi Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Genel Koordinatörü Hüseyin Gürsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Müteahhit işletmeci Adil Soyer, Yönetim Kurulu Üyesi İz-su Bölüm Şefi Ayhan Hepgül, Ege Üniversitesi Rektörü Cüneyt Hoşcoşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi teftiş kurulu başkanı Ahmet Türkgüler, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi profesör doktor Himmet Konur, Manisalılar Fedarasyon Başkanı Halit Oran, Türk Eğitim Sen 4 Nolu Şube başkanı Hasan Şen, Gördesliler Derneği Başkanı Hasan Doku, Ege Üniversitesi öğretim görevlisi Hayri Değirmenci, Avukat Hayri Değirmenci Yağdel, Demokrat Parti İlçe Başkanı Emin Erener, Doktor İhsan Ülgen, İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Baş kontrolörü Rasim Kırkaş ve İzmir'de yaşayan Sarıgöllü aileler katıldı.

Sarıgöl’den İzmir Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltısına, Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz ve yönetim Kurulu, Sarıgöl Nüfus Müdürü görevlilerinden Erdoğan Büyükdinç, AK Parti Sarıgöl Eski yönetim üyesi Ahmet Özer, Sarıgöl İş adamı ve esnaflarından; Sercan Göçeren,Halil Aslan, Ali Eroğlu, Mehmet Süke davete destek verdiler.

Amaçlarının Sarıgöl’de yaşayan Sarıgöllüler ile İzmir’de Yaşayan Sarıgöllü vatandaşları bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Oğuz Ertop; “ Kurduğumuz derneğimize öncelikle katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim. Derneğimizi kurduktan sonra ilk Sarıgöl’e ziyaret ettik ve tüm protokole ziyarette bulunduk.  Biz Sarıgöl siyasetçilerine yakınız ancak Sarıgöl siyasetine uzağız. biz hemşerilerimizle bir takım çalışma ve projelerimiz var. Bunları gerçekleştirmek istiyoruz. Burada davetimizi geri çevirmeyip katılan tüm misafirlerimiz bizleri onurlandırdı. İnşallah derneğimiz Sarıgöllülerin yararına büyük işlere adım atmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Haber: Koray Başeğmez

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir