ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

ERÜ Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri MYO’nda Mezuniyet Coşkusu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi mezuniyet töreni düzenlendi. Törende 10 programdan mezun 160 öğrenciye diplomaları verildi.

Eklenme:03.06.2016 / 16:29          Güncelleme:03.06.2016 / 16:29
Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hamza Çakır, Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Demet Ünalan’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Demet Ünalan, okul hakkında bilgiler verirken, mezun olan öğrencileri kutladı ve yeni hayatlarında başarılar diledi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız’ın konuşmasının sonra ise diploma törenine geçildi.
Okul birincisi Yüksekokulu Anestezi programı öğrencisi Halise Altunbay, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Dereceye girenlere ödül takdiminin ardından, Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane, Anestezi, Elektronörofizyoloji, İlk ve Acil Yardım, Odyometri, Radyoterapi, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme ile Tıbbi Laboratuvar alanlarından mezun olan 160 öğrenciye diplomalarının verilmesiyle mezuniyet etkinliği sona erdi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir