ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy’dan İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ziyaret

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği İzmir’de Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven’i ziyaret etti.

Eklenme:18.03.2021 / 10:11          Güncelleme:18.03.2021 / 15:15

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven’i ziyaret etti. Sanat Eserleri Daire Başkanı Şengül Koncagül ve  İzmir Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Burak Kaynak'ta ziyarete eşlik etti. 

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ataseven, Ersoy’a Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Ataseven, “Öncelikle Genel Müdürümüz Sayın Burhan Ersoy beye, Bölge Müdürlüğümüze yaptığı ziyaretinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu ziyaret şahsım başta olmak üzere çalışma arkadaşlarımı ziyadesiyle memnun ettiği gibi var olan moral ve motivasyonumuzu kat be kat artırmıştır. Ziyaretin ardından Genel Müdürümüz Sayın Burhan Bey ile birlikte depremde zarar gören Kemeraltı, Şadırvanaltı, Kestane Pazarı ve Hisar camilerinde incelemelerde bulunduk. Genel Müdürümüz, depremde zarar gören tarihi eserlerin en kısa zamanda restorasyonlarının yapılacağını söyledi.”diye konuştu.   

   

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir