ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Baybatur ve Çelik Şehzadelere yapılan yeni okulları inceledi

AK Parti Hükümetleri tarafından son dönemde Şehzadeler ilçesinde 27 yeni okul yapılarak eğitim öğretime kazandırılırken, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu okullardan üçünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Baybatur “ Eskiye göre kıyaslandığında AK Parti iktidarları zamanında yapılan ilk ve ortaokullar son derece modern, üniversitelerin fakülteleri ayarında. Şehrimize bunları kazandırdığımız için çok mutluyuz. “ dedi.

Eklenme:09.03.2021 / 09:36          Güncelleme:09.03.2021 / 09:36

AK Parti Hükümetleri tarafından son dönemde Şehzadeler ilçesinde 27 yeni okul yapılarak eğitim öğretime kazandırıldı. AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  bu okullardan Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu, Dr. Ömer Faruk Meriç Ortaokulu ve Müftü Ahmet Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek,  okullarda incelemelerde bulundu.  İncelemeler sırasında AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ile Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir de hazır bulundu.  Yeni yapılan okulları gezerek yapılan derslik, konferans salonu, teknolojik sınıfları inceleyen heyet yetkililerden okular hakkında bilgi aldı.

“ÇOK GÜZEL OKULLAR YAPILMIŞ”

 Temasları sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu  “Son denemde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılan okullarımızı ziyaret ediyoruz.  Bugün Şehzadelerimize Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu, Dr. Ömer Faruk Meriç Ortaokulu ve Müftü Ahmet Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ettik.  Gerçekten çok güzel okullar yapılmış. Derslikler, eğitim salonları, teknoloji odaları çok güzel. Özellikle Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanımıza bu eğitim yatırımlarını ilçemize kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum.  İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“OKULLARDA SAYISIZ HİZMETİMİZİ GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR”

 AK Parti Hükümetleri döneminde Şehzadeler ilçesine sıfırdan 27 okul yapıldığını hatırlatan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu. “Okullarımız son derece modern ve güvenli.  Bütün bunlar için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Hükümetimize, milletvekillerimize, ki Milletvekilimiz Murat Baybatur bu yatırımların ilçemize kazandırılması için yoğun çaba ve gayret sarf etti, çok teşekkür ediyorum.” Şehzadeler Belediyesi’nin kurulduğu günden beri okullar,  eğitim ve öğretimin yanında olduğunu hatırlatan Başkan Çelik “Gittiğimiz okullarda sayısız hizmetimizi görmek bizleri mutlu ediyor. En büyük yatırım insana yapılan, geleceğimiz çocuklarımıza yapılan yatırımdır.  Biz bunun bilinciyle ciddi bir kaynağı okullarımız için harcadık. İnşallah bundan sonra da desteğimiz artarak devam edecek. Bu yeni okullarımızın velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 

“İLK VE ORTAOKULLAR FAKÜLTELER AYARINDA”

AK Parti iktidarları zamanında yapılan okulların eskiye göre kıyaslandığında son derece modern olduğunu, ilk ve ortaokulların fakülteler ayarında okullar olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise şöyle devam etti; “Şehrimize bunları kazandırdığımız için çok mutluyuz.  Proje aşamasında, ihale aşamasında ve inşaat aşamasında daha birçok okulumuz var ilimiz genelinde. İnşallah eğitim açısından Manisa’nın hiçbir eksiği gediği kalmadan dört başı mamur okullarımızda öğrencilerimiz hem milli hem de manevi olarak yetiştirilecek.  Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz bunun için büyük gayret sarf ediyorlar.   Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere okul müdürlerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah yetişen yeni nesil bize göre daha farklı olacak.  Teknolojiye daha hakim, daha dünyaya hakim ve vizyonu olan nesiller yetişecek.”

BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e ayrıca teşekkür eden Baybatur   “Okullar yapıldıktan sonra eksikleri gedikleri, peyzajları noktalarında, okul müdürlerimizin de ifadesiyle ne zaman başkanımıza iletilse, hemen imkanlarını seferber ederek çözüme kavuşturuyor. İnşallah daha nice okullar yaparak,  bu gibi ziyaretlerde bir araya geliriz. “ dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir