ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, Şehzadeler Belediyesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Manisa’ya gelen AK Parti Genel Sekreteri, Ankara Milletvekili Fatih Şahin ve beraberindeki genel merkez heyeti, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti.

Eklenme:20.02.2021 / 14:41          Güncelleme:20.02.2021 / 14:41

AK Parti Genel Sekreteri,  Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere geldiği Manisa’da,  Şehzadeler Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.  Ziyarette AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Semra Kaplan Kıvırcık, Uğur Aydemir, Tamer Akkal ve İsmail Bilen, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu  AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve AK Partili yöneticiler de hazır bulundu.

BELEDİYE ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

AK Parti Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Fatih Şahin,  ziyarette Şehzadeler Belediyesi Şeref Defteri’ni imzalayarak şöyle konuştu; “Manisa İl Kadın Kollarımızın 6. Olağan Kongresi için bulunduğum milli mücadelemizin kahraman şehri Manisa’da Şehzadeler Belediyemizde sıcak bir misafirlikle ağırlanmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum.”

“ZİYARETLERİ BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR”

Şahin ve beraberindeki AK Parti Genel Merkez yöneticilerini,  Şehzadeler Belediyesi’nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise “AK Parti Türkiye’nin aydınlık yarınları için bugüne kadar çok büyük hizmetlere imza attı. Partinin bir üyesi bir neferi olarak biz de iftihar ediyoruz. Her yerde, her platformda AK Parti kimliğimizi gururla dile getirebiliyoruz. Bunda hiç şüphesiz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye ve necip milletimize kazandırdığı çok büyük kazanımların etkisi var. Bugün de Sayın Genel Başkan Yardımcımız kadın kolları kongresi vesilesi ile Manisa’mıza gelmiştir. Sağ olsunlar, ayaklarına sağlık bizleri de ziyaret ettiler. Ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Heyecanımıza heyecan katmıştır. Ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyorum.” şeklinde konuştu.  Daha sonra Başkan Çelik,  ziyaretin anısına konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir