ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç: Üç günde dört güzel insanın vefatına şahit olduk

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, “Ya Rabbi! Nasıl bir zamanda yaşıyoruz; sevdiklerimiz birer birer dünya hayatına veda ediyor ve biz taziyelerine bile yetişemiyoruz. Sadece son üç günde, mübarek üç ayların başında dört güzel insanın vefatına şahit olduk.”dedi.

Eklenme:14.02.2021 / 14:51          Güncelleme:14.02.2021 / 15:06

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş, hayatını Kur’an-ı Kerim’e adamış Elezığlı Abdullah Nazırlı, İdris Yamantürk ve emekli Başhekim Dr. Metin Gülseren’in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Arınç mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ya Rabbi! Nasıl bir zamanda yaşıyoruz; sevdiklerimiz birer birer dünya hayatına veda ediyor ve biz taziyelerine bile yetişemiyoruz. Sadece son üç günde, mübarek üç ayların başında dört güzel insanın vefatına şahit olduk. İstanbulumuzun değerli başkanlarından, dostum, yol arkadaşım, güleryüzlü güzel insan Kadir TOPBAŞ; hayatını Kur’an-ı Kerim’e adamış, binlerce hafız yetiştirmiş, alim ve faziletli insan Elazığlı Abdullah NAZIRLI; Türk iş dünyasının öncü ismi, mühendislik ve müteahhitlik hizmetlerinde Güriş gibi bir dünya markasını kuran, çalışkan, vatansever ve örnek kişiliğiyle “Türk milletine borcumuz var” diyerek hayatını ülkesine ve eğitime adamış, Demirel, Erbakan ve Recai Kutan ekolünden İdris YAMANTÜRK ve Darendeli Seyyid Osman Hulusi Efendi’nin damadı emekli Başhekim Dr. Metin GÜLSEREN. Şahsen tanımakla müşerref olduğum, ahlakına, vatanseverliğine, üstün hizmetlerine, güleryüz ve şefkatlerine şahit olduğum bu güzel insanlara Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir