ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç eski bakanlardan Fehim Adak’ın hatim duasına katıldı

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, eski Mardin Milletvekili, eski Ticaret, Bayındırlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Devlet eski Bakanı Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle Bağlum’daki kabri başında düzenlenen hatim duasına katıldı.

Eklenme:07.02.2021 / 16:06          Güncelleme:07.02.2021 / 16:20

22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski Mardin Milletvekili, eski Ticaret, Bayındırlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Devlet eski Bakanı Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

“Millî Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamızın yol ve dava arkadaşı, eski bakanlarımızdan merhum Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümünde Bağlum’da kabri başında toplanarak hatim duasına hep birlikte iştirak ettik.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, devlet eski bakanı Dr. Sacit Günbey ve Millî Görüş camiasından dostlarımızın katıldığı hatim duası ve anma toplantısında bendeniz de bir konuşma yaptım.”

Arınç’ın konuşmasını dinlemek içinTIKLAYIN

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir