ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç’tan Özdağ’a geçmiş olsun mesajı

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Artınç, “Değerli dostum Manisa eski milletvekili ve halen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın cuma namazına giderken evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasından büyük üzüntü ve endişe duydum.”dedi.

Eklenme:15.01.2021 / 18:14          Güncelleme:15.01.2021 / 18:24

22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç twitter hesabından, cuma namazına giderken evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ için duyduğu üzüntülerini ve endişelerini dile getiren bir masaj yayımladı.

Arınç, mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Değerli dostum Manisa eski milletvekili ve halen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın cuma namazına giderken evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasından büyük üzüntü ve endişe duydum.

Sayın Özdağ başından ve kollarından ciddi yaralar almıştır. Halen hastane acil serviste tedavisi devam etmektedir. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim acil şifalar versin.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılarak bu gözü dönmüş saldırganların bir an önce yakalanması ve hak ettikleri cezalara çarptırılmasını bekliyorum.

Aynı şekilde bu kişileri suça azmettiren ve hedef gösterenlerin de sıfatları konumları isimleri kim olursa olsun asli failler gibi yargılanması gerekir.

Selçuk Özdağ bu tür insanların hedef gösterdiği siyasetçilerden sadece birisidir. Allah ülkemizi, siyasetçilerimizi ve tüm masum insanları kötülerin şerrinden korusun.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir