ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik'ten 10 Kasım Mesajı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıl dönümünde yayımladığı mesaj ile andı.

Eklenme:09.11.2020 / 10:02          Güncelleme:09.11.2020 / 10:03

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi: “İstiklal Savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni nesillere en büyük vasiyeti; Cumhuriyet’in ilelebet yaşatılması, muasır medeniyetin üstüne çıkarılması, milli iradenin ve milli egemenliğin her şart altında korunması, bu vatan toprağında birlik ve beraberlik ve refah içinde yaşanması için azim ve kararlılıkla çok çalışılması olmuştur. Cumhuriyet’in 97. yıl dönümünü iftiharla kutlayan Türkiye, 2023 vizyonuyla, uygulamaya koyduğu reformlarla, güçlü ekonomik yapısıyla, teknolojik seviyesiyle, sosyal adaletiyle ve eğitim seviyesiyle onun ülküsünü eksiksiz bir şekilde hayata geçirmek için bütün zamanların üstünde bir başarı içindedir. Bu yüksek başarının temelinde Atatürk’ün, şehit ve gazilerimizin manevi varlıklarından ve ideallerinden aldığımız güç ve ilhamla birlikte, milletimizin azim ve gayretinin, birlik ve beraberlik duygusunun, ilerleme arzusunun ve çalışkanlığının büyük payı vardır. Cumhuriyet’in varlığına kasteden iç ve dış düşmanlar millet iradesi karşısında her zaman olduğu gibi hüsrana uğrayacak ve Türkiye Cumhuriyeti kuruluş ideallerini gerçekleştirmek üzere 2023 hedeflerine hızla ilerleyecektir. Bu düşüncelerle, vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir