ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Baybatur, Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "29 Ekim, gücünü tarihi özgüveninden ve geleceğe bakma cesaretinden alan Türk milletinin kadim ülkesini ve köklü devletini, tüm zorluklara rağmen, yeniden tesis etme iradesini temsil etmektedir” dedi.

Eklenme:29.10.2020 / 17:09          Güncelleme:29.10.2020 / 17:09

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Cumhuriyetin, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için Türk milletinin attığı adımların en önemlisi olduğunu vurgulayan Baybatur, Cumhuriyetimizin başından beri dünyayla birlikte düşünebilmeyi, zamanın ruhunu yakalayabilmeyi ve evrensel uygarlığın ortak dilini konuşabilmeyi hedef edindiğini belirtti. Tam bağımsız, millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetle, çağdaş yönetim biçimine kavuşan Türkiye Cumhuriyeti’nin, kuruluşundan bu yana yeniden yapılanma ve dönüşüm sürecine girdiğini ve gerçekleştirdiği atılımlarla gelişen dünyada saygın bir konuma yükselerek her alanda büyük mesafeler katettiğini kaydeden Baybatur, mesajında şu ifadelere yer verdi;

" 97 yıl önce başlatılan reformlar, bugün çok daha ileri ve modern seviyelere ulaşmıştır. Türkiye; okulları, üniversiteleri, modern hastaneleri, otoyolları, hızlı tren hatları, havalimanları, tünelleri, MARMARAY gibi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Boğaz Tüp Geçişi, Körfez Geçişi, OVİT Tüneli gibi küresel projeleri, konutları, barajları, ve daha nice yatırımlarıyla dünyanın parlayan yıldızı olmuştur. Bugün Cumhuriyetimiz, karşı karşıya kaldığı tüm sınamaların üstesinden başarıyla gelecek, zorlukları aşacak güçtedir. Dünyanın büyük dönüşümler yaşadığı şu zaman diliminde Suriye'den Libya'ya, Karadeniz'den Doğu Akdeniz'e, enerjiden terörle mücadeleye kadar farklı sahalarda elde ettiğimiz kritik başarılar, ülkemizin hak ve menfaatlerini koruma konusundaki irademizin en net göstergesidir. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023'e ekonomik, askeri, siyasi ve diplomatik bakımdan daha güçlü, daha bağımsız, daha müreffeh bir ülke olarak girmekte; çocuklarımıza 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri bir Türkiye bırakmakta kararlıyız. Büyük Atatürk’ün 'Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe, yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez' vecizesi bugün milletçe pek çok alanda vermekte olduğumuz istiklal ve istikbal mücadelemizdeki azim ve kararlılığın dayanağıdır. Büyük devlet olmanın şuur ve haysiyetine sahip olan aziz milletimiz, geleceğini karartmaya teşebbüs edenlerin hesaplarını dün olduğu gibi bugün de hezimete uğratacaktır. Zira istiklal harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren o ruh ve iman bugün de dipdiri yaşamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir