ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çipiloğlu’ndan "ahde vefa" vurgusu

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, partisinin 3. Olağan Kongresinde “ahde vefa” vurgusu yaptı. Başkan Çipiloğlu; “Bizler ahde vefanın imandan olduğunu bilen bir medeniyetin mensuplarıyız.” dedi.

Eklenme:14.09.2020 / 13:01          Güncelleme:14.09.2020 / 15:00

Tarihi Kurşunlu Han'da gerçekleştirilen 3. Olağan Kongere'de konuşmasına, Uğur Işılak’ın seslendirdiği 2014 seçim şarkısının sözleri ile başlayan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu,  Covid-19 test sonucu pozitif çıkan eski Başbakanlardan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve eşine, 22.Dönem TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ve eşine acil şifalar diledi.

Teşkilatının ve Şehzadeler Belediyesinin yaptığı hizmetleri anlattıktan sonra ahde vefaya değinen Başkan Çipilolu şöyle konuştu;

FATİHA OKUMAYA DAVET ETTİ

“Bizler ahde vefanın imandan olduğunu bilen bir medeniyetin mensuplarıyız.  Partimiz kurulduktan sonra hiçbir beklenti içinde olmadan, çıkar ve menfaat peşinde koşmadan çalışan, ‘Ben varsam AK Parti var, ben yoksam AK Parti yok’ diyen değil, ‘AK Parti varsa ben varım’ diyen,  Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın davasını dava, yolunu yol, sevdasını sevda bilen büyüklerimizin isimlerini zikretmek istiyorum. Ebedi âleme irtihal eden, merhum Tezcan Ödemiş beyabimiz, merhum Osman Hayri Çertürk beyabimiz, İmam Hatip Lisesinde okurken bizlerin müdürü olan Ensar Vakfı Başkanı merhum Arif Çeler hocamıza, daha ismini sayamadığım ağabeylerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Onları hayırla yad etmek için hepinizi bir Fatiha okumaya davet ediyorum. Şuan aramızda bulunan; Mehmet Büker abimize, rahatsızlığı nedeniyle kongremize katılamayan Halil Çınar abimize ve daha ismini sayamadığım ağabeylerimize ve isimsiz kahramanlarımıza huzurlarınızda hasetsen teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir