ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Özkan'dan 8 Eylül Mesajı

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü sebebiyle bir açıklama yayınladı.

Eklenme:08.09.2020 / 08:23          Güncelleme:08.09.2020 / 08:23

Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü onurla, gururla kutluyoruz.  Manisa için büyük anlam ifade eden 8 Eylül, her yıl daha büyük coşkuyla kutladığımız mahalli kurtuluş bayramıdır. 

Manisalımızın,İlimizin kurtuluşunda destansı bir mücadele verdiğine dikkat çeken Mehmet Ali Özkan, şöyle konuştu: 

“İlimiz bundan 98 yıl önce düşman esaretini kabul etmeyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde savaşan ordumuzla beraber büyük mücadele vermiştir.

Manisa’nın asla bir düşman yurdu olmayacağını Kuvay-ı Milliye ruhu ile dosta düşmana gösteren kentimizin evlatları işgalcilere karşı gereken dersi 98 yıl önce vermişlerdir. Kentimizin bağrından çıkmış yiğitlerimiz; "Söz konusu vatansa  gerisi teferruattır" diyerek, kahramanlıklarını  bir kez daha ispat etmişlerdir.

Bu savaşta,Manisa'lı vatan evlatları, kadın-erkek demeden birlik,bereberlik içinde vatan topraklarını savunmuşlardır.Manisa'mızda yaşayan herkes bugün de bu birliği ve beraberliği en güzel şekilde devam ettirmektedirler.

98 yıl önce,canları pahasına vatanlarını koruyan kahraman ecdadın  evlatları olan bizlerinde ,bugün  her ne pahasına olursa olsun   bu cennet vatanı bir bütün olarak koruyacağımızdan, sahip çıkacağımızdan ve asa böldürmeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bu düşüncelerle ;Manisa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükranla ve minnetle yad ediyor,Cenab-ı Hakk'tan rahmetler diliyorum.”   

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir