ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Parti Şehzadeler gücüne güç katıyor

AK Parti Manisa Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Kovid-19'la mücadelede normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte başlattıkları gönül seferberliği kapsamında, bir yandan saha, bir yandan da üye kayıt çalışmalarına hız verdiklerini kaydetti.

Eklenme:26.08.2020 / 16:29          Güncelleme:26.08.2020 / 17:05

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının “AK Parti’ye üye olmak ister misiniz? Siz gelemiyorsanız biz size gelelim” sloganıyla başlattığı üye kayıt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Covid-19’la mücadelede normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, AK Parti İlçe Teşkilatı, her gün üye olmak isteyenlerin ayağına giderek,  AK Parti gönüldaşlarını üye yaparken, İlçe Teşkilatına gelen Erdoğan sevdalısı vatandaşları da üye yapmaya devam ediyor.

Üye kayıt işlemleri hakkında açıklama yapan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, “ Türkiye’de sayıca en çok üyeye sahip parti, hiç şüphesiz ki, mensubu olmaktan gurur duyduğum, milletin ve ümmetin umudu, dünya lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğini yaptığı AK Partidir. Covid-19’la mücadelede normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte, Teşkilat Başkanlığımızın “AK Parti’ye üye olmak ister misiniz? Siz gelemiyorsanız biz size gelelim” sloganıyla başlattığı üye kayıt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda hem üye olmak isteyip de partiye gelemeyecek durumda olan partimizin Lideri Erdoğan sevdalıların ayağına giderek üye çalışması yapıyor, hem de üye olmak için partimize gelen gönüldaşlarımzı üye yapıyoruz. Teşkilat Başkanımızın öncülüğünde ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın katkıları ile yapılan üye kayıt çalışmalarında, partimize gönül veren eski ve yeni tüm üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir