ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Baybatur’dan üzüm üreticisine müjde

Hasat dönemine bir ay kala AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’dan üzüm üreticisine müjdeli haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşen Baybatur, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin bu yıl da kuru üzüm alımı yapacağını açıkladı.

Eklenme:28.07.2020 / 17:26          Güncelleme:28.07.2020 / 17:43

Üzüm fiyatlarının yüksek seyretmesine de katkı sunan karara ilişkin bilgi veren AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin geçen yıl olduğu gibi bu yılda müdahale alımı yapacağını ifade etti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşen Baybatur, üreticinin yüzünü güldürecek kararın Bakanlar Kurulu’nda görüşülerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla uygulamaya konulacağını söyledi. TMO’nun kuru üzüm alımı yapması konusunda Manisa Milletvekillerinin ortaya koyduğu ısrarcı çabadan dolayı şükranlarını ileten Baybatur, Manisalı üzüm üreticilerinin elini güçlendirecek karara ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye teşekkür etti.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir