ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa Vakfı'ndan Bayram Mesajı

Manisa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Oğuz Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Eklenme:24.05.2020 / 18:37          Güncelleme:24.05.2020 / 18:37

Merkezi İstanbul'da olan Manisa Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Oğuz Ramazan Bayramı nedeniyle bir bayram mesajı yayınladı. Başkan Oğuz mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları ifade etti;

“Bütün dünyayı etkisi altına alan COVİD-19, Koronavirüs nedeniyle buruk ve sesiz geçen bir Ramazan sonrasında Allah'ın lütfu ile bir bayrama daha ulaşmış olduk. Her ne kadar Koronavirüsden dolayı ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle büyükleri ve dostlarımızı ziyaret edemeden evlerimizde iletişim araçları vasıtasıyla bayramlaşacağımız bir bayram idrak edecek olsakta yine de bayramlaşmayı, hatırlamayı ve hatırlatmayı ihmal etmemeliyiz. Her zaman olduğu gibi bu bayramda ülkemizin birliği, dirliği ve milletimizin kaynaşması ile geçmesini temenni ediyorum. Birbirimize fiziken yakın olamasak bile gönül olarak yakın olduğumuzu vurgulamak isterim. Bayramlar neşe kaynağımızdır. Huzur ve saadetimizin birbirimize olan sevgimizin en yoğun yaşandığı anlardır. Bayramda başta büyüklerimiz olmak üzere, şehit yakınlarını, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve kahraman mehmetçiğimizi unutmamalıyız.

Manisa Vakfı olarak öncelikle Manisalı hemşerilerimiz başta olmak üzere, milletimizin, ve bütün İslam Âleminin Ramazan Bayramlarını en kalbi duygularımla tebrik eder, huzur, selamet ve sevinç içerisinde bir bayram geçirmemizi Cenab-ı Haktan niyaz ederim.

Bu bayram günlerinin ülkemizin birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine, küskünlüklerin bir kenara bırakılması ve yaşanan pandemi, koronavirüs nedeniyle dünyanın üzerindeki kabusun bir an evvel sona erip, bütün dünya insanlığının barış içerisinde, savaşmadan, kan dökmeden ve hiç bir kimsenin hiç bir kimseye zulmetmediği günlerin yaşanmasına vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum. Hayırlı Bayramlar.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir