ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi'den Ramazan Bayramı Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, “Bu bayram kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı için evimizde olacağız” diye konuştu.

Eklenme:22.05.2020 / 16:07          Güncelleme:22.05.2020 / 16:07

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladı. Tüm dünyada etkili olan koronavirüs (KOVİD-19) dolayısıyla bu bayramda vatandaşların akraba ziyareti yapamayacağını belirten Başkan Çerçi mesajında, “Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Malum tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlarımız bu mübarek ayı evlerinde geçirdi. Yunusemre Belediyesi olarak birlik ve beraberlik, dayanışma ayı olan Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerimizin yanındaydık. Erzak kolilerimizi ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdık,  sıcak yemek dağıttık. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış ve sevginin öne çıktığı, yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir. Koronavirüs dolayısıyla bu bayram sevdiklerimizle onların sağlığı ve selameti için bir araya gelemeyeceğiz. Ama bu bir süreç… Çok daha güzel günlerde bir araya geleceğiz inşallah. Bu nedenle açıklanan kurallara uyalım, kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı için evde kalalım. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak’tan hepimizi daha nice bayramlara kavuşturmasını diliyorum.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir