ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Şehzadeler belediyesi 19 Mayıs coşkusunu balkonlara taşıdı

Şehzadeler Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu balkonlara taşıdı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar için Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı, ilçenin ana arter cadde ve yollarında bayrama özel konser verdi. Mehter konseri vatandaşları bayram coşkusuna coşku kattı.

Eklenme:19.05.2020 / 17:15          Güncelleme:19.05.2020 / 17:16

Şehzadeler Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir kutlama etkinliği gerçekleştirdi.   Belediye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda olduğu gibi 19 Mayıs Bayramı’nı da evlerinde geçiren Şehzadeler vatandaşları için özel bir kutlama programı hazırladı. Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı, ilçenin ana arter cadde ve yollarında kortej yürüyüşü gerçekleştirerek bayrama özel konser verdi.  Mehter konserine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Balkon ve pencerelerinden mehter takımını izleyip çaldığı eserlere eşlik eden vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla renkli görüntüler sergiledi. Mehterin konserine evlerinden eşlik eden Manisalılar bayram coşkularına coşku kattı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik vatandaşların bayramını kutlayarak “Bilindiği gibi koronavirüs salgını nedeniyle bu bayramı coşkuyla sokaklarda, meydanlarda birlikte kol kola kutlayamıyoruz. Ama bugün evde kalmamız yarın rahat bir şekilde bayramları kutlamamız, güzel günlere kavuşmamız için büyük bir önem arz ediyor. Bu salgının yayılmaması ve bitmesi için en önemli konu sosyal mesafenin korunması. Bu yüzden bilindiği gibi sokağa çıkma kısıtlaması var. Ama biz istedik ki Şehzadeler halkı bir burukluk hissetmesin, 19 Mayıs’ı büyük bir coşku ve sevinçle kutlasınlar. Böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı, vatandaşlarımız için ana arter cadde ve yollarımızda bir konser verdi. İnşallah seneye sağlık içerisinde yine sokaklarda meydanlarda el ele kol kola bayramlarımızı kutlayacağız.”

Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü önünden hareket eden Mehter korteji, daha sonra Alaybey Mahallesi Beşyol Caddesi’nden Seyfettin Bey Caddesi, İbrahim Gökçen Bulvarı, Kumludere Caddesi, İzmir Caddesi istikametinde devam ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi önünde son buldu.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir