ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi'den 19 Mayıs Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "19 Mayıs 1919, Türk Milleti’nin bir destan yazarak kazandığı zaferin ilk adımı olan gündür” diye konuştu.

Eklenme:18.05.2020 / 16:32          Güncelleme:18.05.2020 / 16:32

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

19 Mayıs 1919 günü Samsun'dan bir kurtuluş meşalesi yakıldığına vurgu yapan Başkan Çerçi, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Türk Gençliği Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Samsun’dan yakılan kurtuluş meşalesinin 101. yılını kutluyor. Atatürk, Türk Milleti’nin bir destan yazarak kazandığı zaferin ilk adımı olan bugünü, “Ey yükselen yeni nesil gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, Onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz” diyerek gençlere armağan etmiştir. Gençlerimiz, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda meydanlarda değil evlerinde olacak. Bayram coşkusunu hayat eve sığar diyerek evlerinde yaşayacak. Yunusemre Belediyesi olarak bizler de ‘Gelecek Nesiller İçin’ sloganıyla çıktığımız bu yolda gençlerimiz için çalışıyoruz. Bünyemizde binlerce sporcu yetiştiriyor, eğitimlerine destek vererek onları geleceğe hazırlıyoruz. Sevgili gençler, unutmayın ki; Geleceğin Türkiyesi omuzlarınızda yükselecek. Bu günlerde fiziken ayrıyız belki ama gönüllerimiz bir. Bu zor günler geçtiğinde yine buluşacak, bayramımızı da layığıyla kutlayacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor; milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir