ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik'ten 19 Mayıs Mesajı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayımladığı mesaj ile kutladı.

Eklenme:18.05.2020 / 16:09          Güncelleme:18.05.2020 / 16:09

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında şöyle dedi; “Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919 da Samsun’a ayak basması, Anadolu’nun istiklal mücadelesinin meşalesidir. İstiklal mücadelesi bu hareketin aydınlığında Anadolu’nun her yerine büyük bir azimle yayılmıştır. 19 Mayıs’ta Samsun’da başlayan bu kutlu mücadele, Büyük Taarruz Zaferi’yle taçlanarak Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini oluşturmuştur. 19 Mayıs 1919, bağımsızlığımızın miladıdır ama bağımsızlık mücadelemizin sonu değildir. Dünyanın altın köprüsü ve medeniyetler beşiği konumundaki vatan toprağımız Anadolu’yu dün işgal eden güçler, bugün de kılık ve taktik değiştirerek saldırılarını sürdürmektedir. Ancak şu husus iyi bilinmelidir ki; kim ne yaparsa yapsın, hangi kılığa girerse girsin ve içimizdeki hangi uşaklar, hainler, gafiller, maşalar ve kandan beslenenlerle işbirliği yaparsa yapsın, muasır medeniyet yolundaki kutlu yürüyüşümüz kararlılıkla devam edecek, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş hedeflerine erişmede en büyük güç kaynağımız, milletimizin bağımsızlık ideali, milli irade, kahraman şehitlerimiz ve gençlerimizdir. Gençlerimizin daha iyi imkanlarave donanıma kavuşması için yurt genelinde hükümetimiz, Şehzadelerde ise kurumlarımız ve Şehzadeler Belediyesi olarak bizler her türlü imkanı tahsis ediyoruz. Gençlerimizin geleceğe güvenle hazırlanmaları için onlara verdiğimiz eğitim, spor, kültür ve sanat alanındaki desteklerimiz artarak devam edecektir. Gençlerimizin, ailelerinin ve milletimizin özveriyle sağladığı imkanları fedakarca değerlendirerek, atalarının mirası Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacaklarına ve birçoğu gerçekleştirilmiş olan kuruluş felsefesindeki hedefleri 2023 yılında tamamlayacaklarına bütün varlığımızla inanıyoruz.Bu yıl 19 Mayıs coşkumuzu, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle gençlerimiz ile birliktemeydanlarda yaşayamayacağız. Ancak biliyoruz ki bu yıl alınan tüm tedbirler gelecek güzel günlerimiz için. Bu yıl evlerimizde yaşamak durumunda kalacağımız bayram coşkumuzu gelecek yıllarda çok daha güzel bir şekilde yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal ve kahraman silah arkadaşlarını, bu vatan için can veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir