ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Şehzadeler belediyesi sevgi yolları ve eczaneleri dezenfekte etti

Şehzadeler Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında yürüttüğü dezenfekte çalışmalarına ilçedeki Sevgi Yolları ve eczaneler ile devam ediyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Vatandaşlarımızın sağlığı için ilçemizin her bir noktasında yoğun bir dezenfekte çalışması yapıyoruz. İlk günden itibaren başladığımız dezenfekte çalışmalarımız periyodik olarak devam ediyor” dedi.

Eklenme:03.04.2020 / 14:34          Güncelleme:03.04.2020 / 14:34

Koronavirüsün ülkemizde de görüldüğünün açıklaması ile birlikte ilçede kapsamlı bir dezenfekte çalışması yapan Şehzadeler Belediyesi, ilçenin her mahallesi, sokağı ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda başlattığı dezenfekte çalışmalarını, bugün de ilçedeki Sevgi Yolları ve eczaneler ile sürdürdü. Sevgi Yollarında hummalı bir çalışma başlatan ekipler, Sevgi Yollarını önce deterjanlı sular ile yıkadı, ardından dezenfektanlar ile dezenfekte etti. Dezenfekte çalışmaları ayrıca vatandaşların yoğun olarak gittikleri ilçedeki eczanelerde de gerçekleştirildi. Dezenfekte ekipleri, Şehzadelerde yer alan eczaneleri özel dezenfektanlar ile dezenfekte ederek, hijyenik bir ortam yarattı.

 

Ülkemizdeki ilk koronavirüs vakasından sonra ilçe genelinde seferberlik ilan ettiklerini kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “67 mahallemiz başta olmak üzere ilçemizdeki toplu kullanım alanları, ibadethaneler, sağlık merkezleri ile kurum ve kuruluşlar, periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Ekiplerimiz bugün de ilçemizin yoğun olarak kullanılan Sevgi Yollarında ve yine halkımızın yoğun olarak gittiği ilçemiz genelindeki eczanelerde dezenfekte çalışmaları yapıyor. Şehzadelerin mahalle ve sokakları bize emanet. Biz vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimizle sahadayız ve çalışıyoruz. Lütfen vatandaşlarımız da bizler için evlerinde kalsınlar diyoruz.” Şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir