ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa Vakfı'ndan Kırkağaç'taki Deprem Bölgesine Ziyaret

Manisa Vakfı Başkanı Ercan Oğuz beraberinde Vakıf Başkan Vekili Önder Güzelarslan ile birlikte Kırkağaç Karakurt ve İlyaslar mahallesinde ki Deprem Bölgesinde ziyarette bulundu.

Eklenme:09.03.2020 / 13:20          Güncelleme:09.03.2020 / 13:22

Depremde evleri hasar gören mahalle sakinleri için kurulan konteynir bölgesi ve kurulan çadırlarda hayatını devam ettiren bölge insanları ile temas kurma imkanı bulan Vakıf Başkanı Oğuz, Allah Devletimize zeval vermesin. Hemen bölge insanının imdadına yetişilmiş. Burada konteynır evler kurularak barınma ihtiyacı giderilmiş. Bölgeye sık sık ziyaret gerçekleştiren Manisa Valisi Ahmet Deniz'e de teşekkür eden başkan Oğuz, herhangi bir ihtiyaçları olduğunda Manisa Vakfı ile her zaman irtibata geçebilirsiniz dedi. Vakıf olarak maddi ve manevi olarak destek vermeye hazırız dedi ve ekledi. Allah bu tarz afetlerden ülkemizi ve dünya insanlığını korusun.
Vakıf Başkan Vekili Önder Güzelarslan da bölge deki çocuklar ile sohbet ederek onlara moral vermeye çalıştı. Bölgede ki deprem şükürler olsun küçük maddi hasarlar ile atlatıldı. Rabbim bütün dünyayı afetlerden korusun diye dua ederek sözlerini tamamladı.


 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir