ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik'ten kadınlar günü jesti

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde spor yapan 60 yaş üstü kadınlar ile bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, onlara çiçek hediye etti.

Eklenme:06.03.2020 / 17:07          Güncelleme:06.03.2020 / 17:07

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde spor yapan 60 yaş üstü kadınlar ile bir araya geldi. Sağlıklı bir yaşam için uzman eğitmenler işliğinde spor yaparak form tutan kadınları ziyaret eden Başkan Çelik, spor yapmanın önemine dikkat çekti. Her yaşın kendine has güzellikleri olduğundan söz eden Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Çelik “Yerel hizmetlerden sorumlu bir kuruluş olan Şehzadeler Belediyesi, kreş, spor, danışmanlık, pazar, istihdam, eğitim, sosyal yardım hizmetleriyle kadınımızın yanında olup bu konudaki hizmetlerin arttırılması noktasında tüm sivil toplum, meslek örgütleri ve kamu kurumlarıyla işbirliği içinde hareket etmeyi, kadınımızın toplumsal huzuru için gerekli görmekte ve kadın dostu bir belediye olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.” dedi. Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle de spor yapan kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Çelik “Hayatın estetik anlamının, fedakârlığın, karşılıksız sevginin kaynağı ve varlık sebebimiz, öteki yarımız siz değerli kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü de kutluyor, sağlık dolu günler diliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Çelik, daha sonra kadınlara çiçek hediye ederek, jest yaptı. Kadınlar da Başkan Çelik’e hem kendilerine sağlanan spor yapma imkanı hem de Kadınlar Günü jesti için teşekkür etti.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir