ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik'ten mübarek üç aylar mesajı

Mübarek üç ayların başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Mübarek üç ayların, millet olarak birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Eklenme:25.02.2020 / 10:00          Güncelleme:25.02.2020 / 10:00

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mübarek üç ayların başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Üç ayların inananlar için ilk başta kendi iç huzurları, sonrasında ise toplumsal huzur, barış ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından öneminin büyük olduğunu belirten Başkan Çelik, tüm İslam aleminin mübarek aylarını tebrik etti. Bu mübarek ayların insanlar arasında kardeşlik ve sevgi duygularının kök salıp gelişmesine vesile olması gerektiğini kaydeden Başkan Çelik, "Dayanışma, yardımlaşma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu ayları iyi değerlendirerek, manevi ikliminden yararlanmalıyız. Bu manevi olgunluğu fırsat bilerek aramızdaki dargınlık ve kırgınlıkları bitirmeli, toplum olarak birbirimize kenetlenip birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve saygı ortamının oluşmasına, birlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki değerlerimizin tekrar yeşermesine özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Manisalı hemşerilerimizin mübarek üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice üç aylara kavuşmayı, bütün insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir