ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Şehzadelerde TOKİ heyecanı 4 Mayıs'ta yaşanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde TOKİ’nin başlattığı Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Şehzadelere yapılacak 400 konut için Hak Sahipliği Belirleme Kurası, 4 Mayıs 2020 Pazartesi yapılacak.

Eklenme:18.02.2020 / 18:09          Güncelleme:18.02.2020 / 18:09

TOKİ (Toplu Konut İdaresi) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi ile vatandaşları ev sahibi yapacak.  Projeden Şehzadeler ilçesi de yararlanacak. Proje kapsamında Şehzadelerde Sancaklıbozköy Mahallesi’ndeki 100 dönümlük alana 400 adet 2+1 sosyal konut yapılacak. Ev sahibi olma hayali kuran Şehzadelerdeki vatandaşlar merakla hak sahipliği kura tarihini beklerken, merak edilen tarih TOKİ tarafından belirlendi. Şehzadelere yapılacak 400 konut için Hak Sahipliği Belirleme Kurası, 4 Mayıs 2020 Pazartesi yapılacak.

 

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Sancaklıbozköy Mahallemizde 100 dönümlük bir alanda sosyal konut yapılabilmesi için gerekli şartları oluşturmuş ve TOKİ’ye teslim etmiştik. Altyapısını hazır ettiğimiz için TOKİ’nin başlattığı Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamına Şehzadeler ilçemiz de dahil edilmiş ve 400 adet 2+1 şeklinde sosyal konutların yapılacağı açıklanmıştı. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız müracaatlarını yaparak hak sahibi olacakları kura tarihini merakla bekliyorlardı. TOKİ,  Şehzadelerde

Hak Sahipliği Belirleme Kurasının 4 Mayıs 2020 Pazartesi yapılacağını duyurdu. Şehzadelerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir