ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği İHA muhabirine saldırıyı kınadı

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (MGYD) Başkanı İsmail Aydın, Aksaray’da bir sağlık personeli tarafından İHA muhabiri Yasin Can’a yapılan saldırıyı kınadı.

Eklenme:30.01.2020 / 12:26          Güncelleme:30.01.2020 / 13:12

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (MGYD) Başkanı İsmail Aydın, Aksaray'da bir sağlık personeli tarafından İHA muhabiri Yasin Can'a yapılan saldırıyı kınadı.

Aksaray'da Çinli turistlerin korona virüsü şüphesi ile hastanede tedavi altına alınmasını görüntüleyen İhlas Haber Ajansı (İHA) Aksaray muhabiri Yasin Can'a bir sağlık çalışanı tarafından yapılan saldırı, Manisa'daki gazetecilerin de tepkisini çekti. Konuyla ilgili Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği, kınama mesajı yayımladı. Dernek Başkanı İsmail Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyunu bilgilendirme adına zor şartlar altında kutsal bir görevi yerine getirme çabası içerisinde olan meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bir basın mensubunun yaptığı veya yapmaya çalıştığı haberden dolayı şiddete maruz kalması ve görevine engel olunması asla kabul edilemez. Devletin hangi kademesinde olursa olsun hiç kimse bu hakka sahip değildir. Bu tür çirkin saldırıların meslektaşlarımızı engelleyemeyeceği herkes tarafından iyi bilinmelidir. Gazeteci arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hiçbir şiddetin, eziyetin, gücün meslektaşlarımızı sindiremeyeceğini biliyoruz. Yaşanan bu üzücü olayın son olmasını temenni ediyoruz"

Kaynak: www.iha.com.tr

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir