ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Yardım tırları İdlib'e dualarla uğurlandı

Şehzadeler, Yunusemre Belediyeleri ile İHH İnsani Yardım Vakfı Manisa Şubesi’nin öncülüğünde İdlib’teki Müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere toplanan iki TIR yardım malzemesi, dualarla yola çıktı.

Eklenme:15.01.2020 / 13:54          Güncelleme:15.01.2020 / 13:54

İdlib'teki savaştan kaçarak canlarını kurtarmak isteyen Suriyeli Müslüman kardeşlerimiz zor şartlar altında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Zeytin ağaçları altında çamur içinde ve soğukta kalan İdlib halkı için Şehzadeler Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı Manisa Şubesi harekete geçerek, yardım kampanyası başlattı. Hayırseverlerin de katkılarıyla toplanan iki TIR yardım malzemesi, dualar eşliğinde Hatay sınırına doğru uğurlandı. AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel ve İHH İnsani Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Mehmet Turhan’ın da katıldığı törenle yardım TIR’ları İdlib halkına ulaştırılmak üzere yola çıktı.  İHH İnsani Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Mehmet Turhan törende şöyle konuştu; “İdlib’teki kardeşlerimiz için zeytinliklerin altında çamurda yaşayan kardeşlerimiz için Manisa!dan birkaç TIR malzeme yollayalım diye düşündük. Bunu başta il başkanımız olmak üzere Şehzadeler ve Yunusemre Belediye Başkanlarımıza, iş adamlarımıza ilettik ve seferber olduk. 2 TIR hazırladık. Bir TIR kömür ve 1 TIR da gıda ve battaniyeden oluşuyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”  Açıklamaların ardından Kuran’ı Kerim okundu ve yapılan dualarla birlikte TIR’lar Hatay sınırına doğru yola çıktı. 

  

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir