ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Şehzadeler'den Selimşahlar'a halı saha

Şehzadeler Belediyesi’nin Selimşahlar Mahallesi’ne yapacağı halı sahanın protokolü imzalandı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “İmzaladığımız protokolle Selimşahlar İlköğretim Okulumuzun bahçesine halı sahayı Şehzadeler Belediyesi olarak yapacağız. Ardından da işletmesini Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Böylelikle hem Selimşahlardaki vatandaşlarımızın spor yapabileceği bir tesisi mahallemize kazandırmış olacağız hem de okulumuza bir gelir sağlayacak bir işletmeyi kazandırmış olacağız.” dedi.

Eklenme:02.01.2020 / 14:07          Güncelleme:02.01.2020 / 14:17

Şehzadeler Belediyesi, Selimşahlar Mahallesi’ne yapacağı halı saha için Şehzadeler Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı. İmza töreni Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’nin katılımıyla tarihi Kurşunlu Han’da gerçekleştirildi. Törende konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  belediye olarak daha önce okullara sayısız destekte bulunduklarını hatırlatarak şöyle konuştu; “Okullarımızın fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik çok ciddi bir bütçeyi okullarımız için kullandık. Bununla da yetinmedik. Okul bahçeleri spor bahçeleri olsun diye bütün okullarımıza spor ekipmanlarının montajını gerçekleştirdik. Okullarımıza yeni spor sahaları yaptık. Çok amaçlı salonlar yaparak Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kaymakamlığımıza anahtarlarını teslim ettik. Şu anda da Selimşahlar Mahallemize bir halı saha yapıyoruz. Mahalle sakinlerimizin böyle bir talebi vardı ama belediye olarak bir halı saha yapabileceğimiz bir alan mevcut değildi. Okulumuzun bahçesi son derece büyük ve halı saha yapımı için müsait. İmzaladığımız protokolle Selimşahlar İlköğretim Okulumuzun bahçesine halı sahayı Şehzadeler Belediyesi olarak yapacağız. Ardından da işletmesini Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Sahadan elde edilecek gelir de okula, eğitime katkı olarak kalmış olacak. Böylelikle hem Selimşahlardaki vatandaşlarımızın  spor yapabileceği bir tesisi mahallemize kazandırmış olacağız hem de okulumuza bir gelir sağlayacak bir işletmeyi kazandırmış olacağız. Ben Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüze katkıları için teşekkür ediyorum. Yasalar nispetinde eğitim desteklerimiz devam edecek.”

KAYMAKAM ÇAYKARA TEŞEKKÜR ETTİ

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara da Şehzadeler Belediyesi’nin her zaman eğitime büyük destekler verdiğini ifade ederek “Belediyemize destekleri için teşekkür ediyorum. Eğitim için ellerinden geleni esirgemediler. Allah hizmetlerinde muvaffakiyetler nasip etsin.” şeklinde konuştu. 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir