ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik'ten Yeni Yıl Mesajı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yayımladığı mesajla yeni yıl için iyi dileklerde bulundu. Başkan Çelik “2020 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, insanlığın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum”

Eklenme:31.12.2019 / 09:30          Güncelleme:31.12.2019 / 10:01

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2020 yılına sayılı saatler kala bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Dünya’nın güneş etrafındaki dönüşlerinden yılları, kendi eksenindeki dönüşlerinden de günleri sayarız. Yılların ve günlerin değişmesi kötülük defterini kapatıp iyilik defterini açmaz. Başımıza gelenleri ve gelecekleri zaman değil, zaman içinde biz belirleriz. Uyandığımız her sabah, 365 gün öncesine göre yeni bir yılbaşıdır. Düşünmesini, yaşamasını bilen insan için her sabah yeni bir başlangıçtır ve dünya her sabah yeniden kurulur. Batılı değerler sisteminin bir parçası olan miladi takvim yılını, o değerler sisteminin ritüelleriyle kutlamak, bizi özümüze karşı yabancılaştırır ve kültür emperyalizminin kucağına atar. Tarih başkalaşarak kendisi kalabilmiş bir millete henüz şahit olmadı. Önemli günler, geceler ve yeni yıl gibi zaman duraklarında bireysel ve toplumsal hayatımız hakkında özeleştiri yapmak, yeni kararlar almak, gerçekleştirmek istediğimiz hedefler koymak, temennilerde bulunmak, hüzünler ve sevinçler yaşamak insan olmanın gereğidir. Bu nedenle geleceğe umutla bakmak, iyilikler dilemek iyi düşünmektir ve iyi düşünmek zaman tarlasına ekilen tohum gibidir, uygun çaba ve ortamda mutlaka filiz verir. Mevlana; ‘Ne düşünüyorsanız, osunuz’ diyor. O halde biz de, sevgi, kardeşlik ve huzur içinde yaşayan büyük bir aileye dönüşmüş bir Şehzadeler düşünüyor ve hemşerilerimizle birlikte Şehzadelerin mutlu geleceğini inşa ediyoruz. Aynı güzelliklerle bezenmiş bir Türkiye ve bir dünya istiyoruz.” dedi.  

“2023’E HAZIR ŞEHZADELER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

2020 yılı için temennilerde bulunan Başkan Çelik şöyle devam etti; “Kardeşlik duygularımızın pekiştiği ve insanlarımızın birbirlerine sevgiyle muhabbetle baktığı bir 2020 yılı temenni ediyorum. Demokrasi ve özgürlük anlayışı, kalkınma ve refah parolasıyla 2023 hedeflerine ilerleyen Türkiye’de 2023 hedeflerine hazır bir Şehzadeler için imkânsız denilenleri mümkün, hayal edilenleri gerçek yapma gayretimizden asla geri adım atmayacağız. Bu azim ve kararlılıkla gece gündüz çalışacağız. Rabbimden 2020 yılında sıkıntıların, zorlukların ve husumetlerin ortadan kaldırılmasında yeni fırsat kapılarının açılmasını diliyor, yaptığımız çalışmaların da halkımızın huzuruna, mutluluğuna sebebiyet vermesini niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, insanlığın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum”  

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir