ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Özkan'dan Engelliler Günü Mesajı

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, engelli bireylerin hayatın her alanında var olması için tüm topluma önemli görevler düştüğünü belirtti.

Eklenme:02.12.2019 / 22:38          Güncelleme:02.12.2019 / 22:38

Özkan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında, Birleşmiş Milletlerin, engelli bireylerin hayat standartlarını yükseltmek amacıyla 1992 yılında 3 Aralık’ı, “Dünya Engelliler Günü” olarak ilan ettiğini vurguladı.

Engellilerin bu özel günde, çeşitli etkinliklerle seslerini duyurduğunun altını çizen Özkan, “Engelli kardeşlerimizle ilgili duyarlılık, bir gün ya da haftayla sınırlı olmamalı. Bu duyarlılığı; hayatın her anında, her zaman hissetmeliyiz. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu asla unutmamalıyız” dedi.

Engellilerin yaşadıkları sorunların, sadece ailelerini değil tüm toplumu yakından ilgilendirdiğini dile getiren Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelli bireylerin hayatın her alanında var olması için tüm topluma önemli görevler düşmektedir. İmkân ve fırsat tanındığında engelli kardeşlerimizin, çok başarılı işler yaptıklarını, hayata ve geleceğe önemli katkılar sağladıklarını, geçmişten günümüze bu anlamda nice güzel örneklerin varlığını biliyor ve şahit oluyoruz. Özellikle geçtiğimiz yıllarda Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’nın Dünya Kupası’nda gösterdiği başarı bizleri gururlandırdı. Ayrıca, Portekiz’de devam eden Down Sendromlular Dünya Judo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Talha Ahmet Erdem, dünya şampiyonu olarak, Türkiye’ye bir ilki yaşattı. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Engelli kardeşlerimiz, bugüne kadar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti hükümetlerinin çalışmalarının merkezinde oldu. Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için çözümler ürettik, onların önlerindeki hukuki, sosyal ve fiziki engelleri kaldırdık, kaldırmaya da devam ediyoruz. Bu vesileyle; tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir