ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi’den Engelliler Günü Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Yunusemre Belediyesi olarak yaptığımız her çalışmada engelli vatandaşlarımızı düşünerek hareket ediyoruz” diye konuştu.

Eklenme:02.12.2019 / 22:34          Güncelleme:02.12.2019 / 22:34

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 3 Aralık tarihinin Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin sıkıntılarına dikkat çekmek bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla ilan edildiğini ifade eden Başkan Çerçi, mesajında, “Hayatlarını engelli olarak geçirmek durumunda kalan bireylerin, hak ve temel özgürlüklerden tam ve eşit şekilde yararlanmalarını, sosyal hayata her yönüyle katılmalarını sağlamak, sadece devletimizin ve idarecilerimizin değil, tüm toplumun görev ve sorumluluğundadır. Yunusemre Belediyesi olarak bu bilinçle çalışıyoruz. Son yıllarda atılan olumlu adımlarla ülkemizde ciddi bir farkındalık oluştu. Bizler de engelli vatandaşlarımızın rahat yaşayabileceği bir şehir tasarlamaya devam ediyoruz. Öyle ki; hayata geçirdiğimiz bütün projelerde, bundan sonra atacağımız adımlarda engelli vatandaşlarımızın rahatını ve menfaatlerini göz önünde bulunduruyoruz. Özellikle Sosyal Yardım Müdürlüğümüz kanalıyla engellilerimize ulaşıyor, hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Unutmayalım ki bugün sağlıklı olmamız yarın engelli olmayacağımız anlamına gelmiyor. Tüm vatandaşlarımızı bu bilinçle hareket etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir