ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

İl Başkanlığına Hızlı Atandı

AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevinden ayrılan Berk Mersinli'nin yerine Akhisar eski belediye başkanı Salih Hızlı'nın getirildiği belirtildi.

Eklenme:20.11.2019 / 21:49          Güncelleme:20.11.2019 / 21:49

Manisa'da AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli'nin görevinden ayrılarak Marmara Bölge Koordinatörlüğü görevine atanmasının ardından boşalan AK Parti Manisa İl Başkanlığına, Akhisar'ın eski belediye başkanı Salih Hızlı getirildiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Salih Hızlı'nın Manisa İl Başkanlığı görevine atanmasını onayladığı kaydedildi.

AK Parti Manisa İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı da yazılı bir açıklama yaparak Hızlı'nın İl Başkanlığına atandığını duyurdu.  Açıklamada şu ifadelere yer veridl; “Geçtiğimiz günlerde Marmara Koordinatör Yardımcılığına atanan Berk Mersinli’den boşalan AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Akhisar Belediyesi eski Başkanı Salih Hızlı atanmıştır. Geçmiş dönem İl Başkanımız Sayın Berk Mersinli’ye yeni görevinde başarılar diliyor, yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Göreve yeni getirilen İl Başkanımız Sayın Salih Hızlı’ya Manisa’ya yapacak olduğu hizmetlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. AK Parti Manisa İl Başkanlığı neferleri olarak 17 yıldır olduğu gibi ülkemizin geleceği adına atılan tüm adımlarda, iyi günde kötü günde devletimizin ve  milletimizin her daim yanında olacağımızı bir kez daha hatırlatmak isteriz. Sayın İl Başkanımız Salih Hızlı’nın Akhisar ilçemizin çehresini değiştirmek adına yapmış olduğu hizmetleri hep birlikte 3 dönem boyunca izledik. Şimdi kendisine tevdi edilen AK Parti Manisa İl Başkanlık görevini de başarıyla sürdüreceğinden hiç şüphemiz yoktur. Şehrimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, Sayın İl Başkanımız Salih Hızlı’ya başarılar diliyoruz.”

Öte yandan, AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başlkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Hızlı'yı tebrik edrek, yeni görevinde başarılar diledi. 

SALİH HIZLI KİMDİR?

24 Ocak 1968 tarihinde Akhisar’da doğdu. İlk Okulu Cumhuriyet İlkokulunda, Orta Okulu Atatürk Orta Okulunda, Liseyi Akhisar Lisesinde tamamladı. Yüksek Öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünde bitirdi. İş hayatına 1989 yılında Akhisar’da Mühendislik hizmeti ile başladı. Askerlik dolayısıyla bir yıl ara verdiği iş hayatına müteahhitlik ve mühendislik yaparak devam etti. Mimar olan eşi ile 1993 yılında evlenen Salih Hızlı iki çocuk babasıdır. Adalet ve Kalkınma Partisinde göreve Kurucu Başkan Yardımcısı olarak başladı. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı kongre sonrası da devam etti. İnşaat Mühendisleri Odası Akhisar Temsilciliği ve Spastik Özürlüler Derneği Yönetim Kurulu Üyelikleri yapmıştır. Salih Hızlı, 31 Mart 2004 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Akhisar Belediye Başkanı seçildi. Sonraki dönemlerde üst üste başkanlık görevini tazeleyen Hızlı, Akhisar'da Cumhuriyet tarihinden ilk kez bir belediye başkanı üçüncü kez Belediye Başkanı olarak siyaset tarihine ismini yazdırdı.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir