ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Özkan'dan 10 Kasım Mesajı

Özkan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletinin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde, liderlik ettiği Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandırarak, kurmuş olduğu Cumhuriyeti gelecek nesillere emanet ettiğini vurguladı.

Eklenme:10.11.2019 / 14:06          Güncelleme:10.11.2019 / 14:06

AK Parti Manisa Milletvekili Özkan’dan 10 Kasım Mesajı

 

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Türk milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Milli Mücadele ruhunu koruyarak, geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğini belirtti.

Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hayatını ülkesine adayan Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, kadim medeniyeti üzerinde yükselerek bir yandan miras aldığı Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmakta, bir yandan da güçlü bir ülke olarak hiçbir dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin mazlum coğrafyaların sesi olmaya devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, darbelere, terör saldırılarına ve işgal girişimlerine karşı kenetlenen milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Milli Mücadele ruhunu koruyarak, geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Bu vesileyle; ebediyete irtihalinin 81. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir