ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa Vakfı’ndan Manisalı öğrencilere kahvaltı

Merkezi İstanbul'da bulunan Manisa Vakfı Pazar günü Manisalı olup İstanbul'da Üniversite eğitimi gören öğrencileri kahvaltıda bir araya getirdi.

Eklenme:05.11.2019 / 14:30          Güncelleme:05.11.2019 / 14:30

Kahvaltı programına daha önce Manisa Turgutlu'da görev yapan şu anda İstanbul Başakşehir ilçesinde kaymakamlık görevini yürüten Uğur Turan beyefendi ve Manisalı gazeteci yazar Naci yengin de katıldı. Programda Kaymakam Turan bir konuşma yaparak şunları ifade etti. Manisalı öğrenciler ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Kaymakam Turan öğrencilerin öncelikle ebeveynlerine, daha sonra Manisa'ya ve ülkeye hayırlı birer fert olmaları için ellerinden gelen bütün gayreti göstermeleri gerektiğini vurguladı. Vakıf ve dernek çalışmalarının önemine değinerek bu tarz mekanların yaşatılması gerektiğini Vakıf medeniyetimizin çok önemli bir medeniyet olduğunu bu nedenle bu vakfın daha iyi hizmet verebilmesi için sizlerin de elinizden gelen desteği göstermemiz gerekmektedir. Öğrencilerin özellikle edep ve adap ahlak noktasında çok hassas olmaları gerektiğini vurguladı. Aile ve sıla-i rahim konularına da değinen  Kaymakam Turan, Vakıf medeniyeti ne de dikkat çekerek Ahi Evren olmalı, Vakfeden olmalı. Manisa Vakfı da bu  manada önemli işlere imza atıyor. Başkanımız Ercan Oğuz ve Başkan Vekili Önder Güzelarslan'a bu anlamlı hizmetlerinden  dolayı teşekkür etti.İmsanı yaşat ki toplum yaşasın  felsefesi ile bu müesseselerin hayatta kalması gerektiğinin altını çizdi. Kaymakam Turan'dan sonra söz alan Manisa'da gazeteci-yazar Naci yengin de Manisalı öğrenci kardeşlerim ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek buraya davet edilmiş olmam beni çok onure etti ve çok mutlu oldum dedi. Buradaki hizmetlere bizzat şahit oldum ve vakfın hizmetlerinden çok takdir ettim. Daha sonra söz alan Vakıf başkanımız Ercan Oğuz ise öğrencilerin kahvaltıya iştiraklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerin her birine ayrı ayrı teşekkürlerini sundu ve akabinde şunu ifade etti. Vakfımız hepimizin evidir buraya mutlaka sık sık gelelim burayı yaşatmaya çalışalım. Biz elimizden gelen bütün gayretleri göstererek bundan sonra öğrenci kardeşlerimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Öncelikle bu sene 20 civarında öğrenciye burs veriyoruz İnşallah bu sayıyı arttırmak için gayretler içerisindeyiz. Bu anlamda geçtiğimiz haftalarda Manisa merkez olmak üzere ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulunduk. İstanbul'da da Manisalı işadamlarını ziyaret ederek burs taleplerinde bulunduk. Sizlerin daha iyi eğitim alabilmeleri ve vakfın daha iyi noktalara ulaşabilmesi için üstün bir gayret sarf ediyoruz. Bu manada sizlerin bu bu kahvaltıya iştirak etmiş olmanız bizleri çok mutlu etti. Bu mekanı yaşatalım. Buraya daha sık gelin. Manisalılık bilincimizi arttırmaya çalışalım. 

Başkan Ercan Oğuz  sözlerini tamamladıktan sonra öğrenciler tek tek kendilerini tanıttılar. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir