ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çipiloğlu: Dünyanın gerçek lideri Erdoğan

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, “Barış Pınarı Harekâtıyla ilgili ABD ile yapılan görüşmelerin neticesinde, bu dünyanın gerçek liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bir kez daha görmüş olduk. ”dedi.

Eklenme:22.10.2019 / 17:56          Güncelleme:22.10.2019 / 18:15

Manisa Öğretmenevi Ko0nferans salonunda gerçekleştirilen AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısında konuşan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, “Ülkemizin güneyinde bir terör koridoru oluşturmak isteyen terörist gruplara karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği bir emir ile ‘Barış Pınarı Harekâtı’ başlatılmıştı. Önceki gün itibariyle buna ara verildi. Allah’a hamdolsun yapılan görüşmelerin neticesinde, bu dünyanın gerçek liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bir kez daha görmüş olduk.  Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin. Manisa il Teşkilatı başta olmak üzere Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Saın Erdoğan’nın yanındayız, dimdik ayaktayız. Bu harekâtta şehit olan askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Allah, her daim ordumuzun, Mehmetçiğimizin yanında olsun, muzaffer eylesin inşallah.” ifadelrini kullandı. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir